Nya iPhone är här.

Välkommen iPhone 8, 8 Plus och X.

Äntligen! Nu finns iPhone 8 och iPhone 8 Plus att köpa.
Är du intresserad av iPhone X? Anmäl dig här

iPhone 8 och 8 Plus

Först ut presenterades nya iPhone 8 och 8 Plus. En helt ny design baserad på samma populära formfaktor som iPhone 7 har, men nu är den exklusivt utformade mobilen - om möjligt - ännu mer prestige. Det första man noterar är ett omdesignat yttre med både baksida och framsida i glas, av en typ som är helt ny och påstås vara det tåligaste glasmaterialet på en smartphone någonsin. Baksidans glas är, precis som metallomslutningen runt den, färgad och kommer i Silver, Space Gray och en ny, supersnygg Guldfärg.

Ladda din nya iPhone helt trådlöst

Men det är naturligtvis mer än bara det yttre som är nytt, insidan är fylld av mängder av ny och uppdaterad teknik. Den främsta nyheten som många kommer att uppskatta är trådlös laddning. Nu behöver du inte längre leta efter din laddsladd, som har gömt sig någonstans bakom nattduksbordet. Med en trådlös laddstation är det lättare än någonsin att ladda sin telefon, lägg den bara på sin plats så är den fulladdad när du behöver den nästa gång.

Alla nya funktioner som trådlös laddning och de uppgraderade kamerornas nya funktioner har vi det nya A11 Bionic-chippet att tacka för. En bättre och snabbare upplevelse i allt du gör, och stöd för alla nya funktioner. Allt från att starta din iPhone till att slå din highscore på nya favoritspelet går nu snabbare än någonsin.

Nya iPhone X

Eller iPhone 10 som Apple själva säger. X:et är inte så konstigt som det verkar, den romerska siffran X betyder ju faktiskt 10. iPhone X är jubileumsmodellen som ska ta världen med storm precis som den första iPhonen gjorde för 10 år sedan. För dig som bara nöjer dig med det bästa - är detta mobilen du väntat på.

Displayen

iPhone X har en stor display, på hela 5,8". Stort, absolut, men inte på utsidan. Displayytan på framsidan täcker nära på hela skärmen, ända ut i kanterna. Detta har vi inte sett förut, och vi är ivriga på att få se den i verkligheten. Displayen är den första av den nya Super Retina-typen, med hela 458 ppi, alltså mängder av pixlar per ytenhet, vilket gör att bilden blir oerhört högupplöst. Filmer, bilder och text kommer att visas med en helt ny typ av skärpa.

iPhone X helt utan hemknapp

Ryktet stämde. På iPhone X är den signifikanta hemknappen ett minne blott. Men, hur låser man då upp sin telefon? Med nya Face-ID såklart! Med hjälp av mängder av avancerade sensorer och avancerad kamerateknik på fronten kan du nu låsa upp din telefon med ditt ansikte. Det fungerar faktiskt även i mörker, med glasögon, halsduk eller om du har en bad hair day. Så du behöver inte vara orolig för att inte kunna komma in i din telefon bara för att du sovit dåligt eller låtit skägget växa under sommaren.

Face-ID baseras på mer än bara ditt ansike. Det kräver fysisk interaktion från dig för att låsa upp mobilen. Ett foto, eller till och med en professionellt gjord mask räcker alltså inte. Risken för fel är en på miljonen, och är på så sätt ett riktigt säkert alternativ till den tidigare tekniken Touch-ID. Självklart fungerar Face-ID även med Apple Pay.

Airpower

"Var är laddaren?", "Älskling, har du sett min laddare?". Hur många känner inte igen sig i det eviga letandet efter var man lagt sin laddare. Med Airpower kan du lägga din iPhone på en laddningsstation som du placerar där du vill ha den. I takt med att caféer, flygplatser och kanske till och med biltillverkare installerar trådlösa laddningsplattor så kommer du kunna fylla på batteriet när du behöver det, utan att behöva fippla med en laddsladd.

Animoji är det nya Emoji

Det är få meddelanden som skickas utan en emoji idag. Med den avancerade kameratekniken i iPhone X som även återfinns i den främre kameran kommer nu det nya heta. Animoji. Baserat på några av de mest populära emojisarna kan du nu animera och spela in meddelanden genom dessa roliga figurer. Du styr dem med ditt huvud, och de blir uttrycksfullare än någonsin. Tekniken revolutionerar med Face-ID, men det här är det vi tror att alla kommer att älska.

Kamera

På baksidan hittar vi dubbla kameror på 12 megapixel av samma typ som i iPhone 8, med optisk bildstabilisering som hjälper kameran att korrigera för darriga händer eller vid mörkerfoto. På frontkameran finns även samma funktioner som lanseras i 8 Plus, med den nya dynamiska ljushanteringen.

Hur nice var det inte när man kunde flytta fokuset och få den där härligt blurriga bakgrunden man bara får i systemkameror annars? Nu får du samma upplevelser i ljussättningen, för att skapa ännu bättre djup i dina bilder. På iPhone X följer den här tekniken dessutom med till frontkameran.

Det tekniska

Även här sitter det blixtrande snabba A11 Bionic-chippet, som driver alla nya funktioner och ger dig en snabbare och stabilare iPhoneupplevelse. I iPhone X har Apple även satsat extra på batteriet, som påstås ge 2 timmars längre batteritid än iPhone 7. Storlekarna på lagringsutrymmet är antingen 64 GB, som räcker för de flesta, eller 256 GB. Hur man ska fylla hela 256 GB återstår att se, men någon lyckas säkert förr eller senare.

 

Vill du köpa någon av de nya iPhonemodellerna?

Anmäl ditt intresse här på tre.se så mailar vi dig så fort vi vet priser och information kring leveranser av de nya modellerna.

Köp iPhone 8 och iPhone 8 Plus
Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad om iPhone X
iPhone 10 år