Till innehållet
Meny

Musikkompis.

Olika kulturer - gemensamt musikintresse.

Vi vet att musik är en stark förenande kraft. Därför har vi startat Musikkompis, tillsammans med Kompisbyrån, för alla som vill mötas genom musik. Det kan vara att spela musik tillsammans, lyssna eller prata musik över en fika.

Läs mer om Musikkompis

Musiken tillbaka.

200 äldreboenden har fått musikpaket.

Vi har levererat musikpaket med fri surf på musikstreaming till över 200 äldreboenden över hela Sverige. Musik är viktigt för att behålla minnet och livslusten på äldre dar. Ändå är det tyst på många äldreboenden. Tillsammans kan vi göra vardagen härligare för Sveriges äldre.

Läs mer om Seniorboendet

Valfria helgdagar.

Välj när du vill vara ledig.

Vi vill utmana den svenska kalenderns röda dagar och öppna upp för möjligheten att vara ledig på andra kulturers och religioners röda dagar. Alla anställda på Tre kan byta röda kalenderdagar enligt den svenska kalendern mot andra dagar som bättre passar sin övertygelse.

Jobba på Tre

Sharing day.

Never stop sharing.

En dag varje år samlar vi på Tre våra krafter och delar med oss av vår expertis, vår tid och framförallt vårt engagemang. 2016 hjälpte vi Berättarministeriet.

Läs mer om Sharing day

Welcome talent.

3 och LinkedIn förenklar för nyanlända.

Welcome Talent gör det möjligt för arbetsgivare att lägga upp praktikplatser och arbetstillfällen riktade mot nyanlända. På welcometalent.se finns praktisk information om initiativet för både företag och nyanlända, samt tips på hur din LinkedIn-profil väcker uppmärksamhet.

Läs mer om welcome talent