Till innehållet
Meny

3Världen i Thailand.

Samuel berättar hur han använde mobilen på resan.

Tänk dig att du precis har landat och känner den varma luften svepa över ansiktet på väg till flygplatsens biluthyrning. Äntligen är du framme i Thailand, med höga palmer och vita sandstränder. Flygresan har varit lång men snart kan du sjunka ner i hängmattan med en kall dryck och musik på låg volym i bakgrunden. 

Tänk vad skönt att kunna svara ” Mị̀ pĕnrị c̄hạn mị̀ t̂xngkār mạn” för du vet att du redan har allt du behöver i bakfickan.

3Världen i Thailand.

Precis så här började semesterupplevelsen för Samuel när vi på Tre lanserade 3Världen. Det gjorde det möjligt för honom att använda sin mobil på liknande sätt som hemma när han var i Thailand. Har du tilläggstjänsten 3Världen i ditt abonnemang kan du använda det när du reser inom 50 utvalda länder.

Samuel, hur kändes det att surfa med mobilen som hemma i Thailand?
- Det var fantastiskt! Vi hade det helt underbart och att ni samtidigt hade lanserat tilläggstjänsten 3Världen var magiskt. Jag och mina två vänner åkte runt bland småbyar med vackra stränder.

Vad har du för mobil och abonnemang idag?
- Jag har en iPhone 8 med 3Surfa 10GB där tilläggstjänsten 3Världen ingår och via Mitt3-appen kunde jag hålla koll på användandet. Jag har inte debiterats någonting under kategorin Utland sedan jag kom hem, vilket är härligt.

Vad var det bästa med att kunna surfa som hemma med mobilen i Thailand? 
- Allt var bra! Varje morgon när vi åt frukost på terrassen kunde vi följa morgonnyheterna hemma i Sverige via P3. När jag promenerade på stranden var det skönt att sätta i hörlurarna och streama en pod direkt från mobilen utan att ha laddat ner den.

Det bästa av allt var nog kartor och navigering. Tänk att slippa ladda ner kartan i förväg och slippa ha flygplansläget på hela tiden. Nu behöver jag inte tänka på att jaga WiFi på caféer, restauranger och hotell utan kan bara köra på.

Läs mer.

Ta bättre bilder i motljus
Återvinn din mobil
Lär dig mer om 3Världen