Till innehållet
Meny

Surfa smartare med 3Världen.

En utlandstjänst från Tre.

Ska du ut och resa eller planerar en resa utanför Sveriges gränser? Med vår tjänst 3Världen kan du surfa i alla EU/EES-länder, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder till samma pris som i Sverige. Nu kan du lokalisera dig med din mobils karta på roadtripen, streama din favoritserie på hotellrummet och googla upp dem bästa restaurangerna även när du är utomlands.

Surfa på vågorna och på mobilen.

Är det värmen som lockar dig mest? Mexico, Indien och Thailand är tre exotiska länder som ingår i 3Världen. Nu kan du surfa lika mycket på land som du gör i vattnet. Slipp drabbas av panik när du märker att roamingen är på och lev istället fullt ut även på semestern. Att kunna ladda upp den där stekheta selfien redan på stranden eller kolla Snapchat har alltid varit lite ångestladdat, men med 3Världen är det bara att köra på.

Surfa på skidorna i skidbacken.

Är det istället kyla och kanske även utförsåkning som lockar så kan vi också stötta dig på semestern. Bland annat Japan, Kanada och Schweiz är några länder som ingår i 3Världen och som möjliggör för dig att även där slippa oroa dig över att din surf ska skena iväg. Nu kan du googla upp dem bästa afterskiställena i lugn och ro redan i backen utan att behöva hotellets wifi.

Ta semestern till nästa nivå och få ut så mycket som möjligt av den med 3Världen. Spana in listan över alla länder som ingår i 3Världen och kom igång redan idag. Läs de fullständiga villkoren för 3Världen på tre.se.

Kostar 3Världen tjänsten något?

Svar nej. Tilläggtjänsten är tillgänglig för dig som skaffar något av våra abonnemang från 3Surfa 15GB - 3Surfa Obegränsat med bindningstid.

Behöver du ny mobil?

Passa på att köp mobil från 3Surfa 15GB så ingår tilläggstjänsten 3Världen.

Se våra mobiler

Läs mer.

Nya Samsung Galaxy Watch Active
Hur mycket surf behöver man?
3Försäkring - husdjurs-edition
Vi reder ut IP-klassning för damm- och vattentålighet
Nöjd med mobilen? Välj endast ett nytt abonnemang