Till innehållet
Meny

iPhone 11 Chip.

A13 Bionic. Det snabbaste chippet någonsin i en smartphone.

Köp iPhone 11

Köp iPhone 11 Pro

En banbrytande innovation från Apple som både iPhone 11 och iPhone 11 Pro kommer vara utrustade med är nya A13 Bionic-chip. Det snabbaste och mest kraftfulla chippet någonsin i en smartphone.

Snabbare processor och grafik i iPhone 11 och iPhone 11 Pro.

Tack vare Apples senaste innovation höjs nivån för prestanda markant vilket kommer märkas i allt du gör med iPhone 11 och iPhone 11 Pro. Det nya A13 Bionic-chippet har upp till 20% snabbare processor och grafik än A12 vilket är det som används i iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Bättre batteritid tack vare A13 Bionic-Chip.

Tack vare chippets effektivitet gör Apple gör sin största förbättring någonsin när det gäller batteritid. iPhone 11 Pro har upp till fyra timmar längre batteritid än iPhone XS medan batteriet i iPhone 11 Pro Max kan hålla i upp till fem timmar längre än iPhone XS Max. Dessutom medföljer en adapter för snabbladdning i iPhone 11 Pro om batteriet mot förmodan tar slut och behöver laddas snabbt.

A13 Bionic-chip i kombination med iOS 13.

Tillsammans med iOS 13 kommer A13 Bionic-chippet i iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max utgöra den bästa grunden någonsin för maskininlärning i en smartphone. Detta kommer bland annat märkas när du fotar med den nya TrueDepth-kameran som med hjälp av bild- och videoanalys i realtid kan fota och filma på ett helt fantastiskt sätt.

Läs mer:
Jämför iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max
Kameran i iPhone 2019
iPhone 11 design