Till innehållet
Meny

Apple Arcade.

Spelar du på mobilen när du  åker till och från jobbet? Har du kanske till och med tröttnat på alla dessa spel som ber dig om pengar i tid och otid? Reklamen som kommer upp precis när du ska få den perfekta raden i Candy Crush? Då kan Apple Arcade vara något för dig.

Populär speltjänst från Apple.

Apple verkar också ha tröttnat på detta och har lanserat en prenumerations-tjänst för spel. Apple Arcade heter den och består av en kurerad lista med riktigt välgjorda spel. Allt från Äventyrsspel till Pussel finns representerat och alla spel har gemensamt att det inte kostar en krona mer än själva prenumerationstjänsten - som ger dig tillgång till över hundra spel i ett bibliotek som bara växer. 

Spela i mobilen, surfplattan, datorn eller på din Apple TV.

Det som gör denna tjänst lite extra härlig är att du kan koppla upp en vanlig spelkontroll till din iPhone, iPad, Mac eller Apple TV och sedan fortsätta ditt äventyr på resande fot utan handkontroll. Tjänsten fungerar på alla dina Apple-enheter vilket innebär att om du sitter och spelar Sayonara Wild hearts på din mobil så kan du enkelt koppla upp dig mot din Apple Tv, plocka fram handkontrollen, luta dig tillbaka i soffan och fortsätta spela på din TV.

Första månaden kostnadsfritt vid köp av ny iPhone.

Om du blir riktigt sugen på att pröva på Apple Arcade så ingår en månad utan extra kostnad för alla med en ny iPhone, Mac eller iPad.

Köp iPhone 11

Köp iPad 7th Gen (2019)

Tjänsten är först och främst tänkt att fungera bra i mobilen men expanderar på alla apples plattformar på ett smidigt sätt. Alla sparfiler och spelframgångar sparas i molnet. Däremot kan det lätt kännas som en djungel när det finns så många spel att välja på.

Våra favoritspel i Apple Arcade:

 1. Sayonara Wildhearts
  Ett spel med fantastisk musik och en fängslande spelmekanik. Ett musikspel där du ska vara en del av musiken.
 2. Oceanhorn 2
  Ett expansivt Zelda-liknande äventyr där du ska lösa pussel, puckla på monster och rädda världen! 
 3. Neo cab
  I en värld där automatiserade bilar regerar så är du den sista föraren. Din bästa vän har försvunnit och ditt enda sätt att få tag i ledtrådar är genom passagerarna som väljer att åka med dig! 
 4. GRINDSTONE
  Ett actionpussel-spel i stil med Candy crush men med en lite roligare och mer aktiv twist på just linjepussel-spelen. Roligt, och snabbt. 
 5. Sonic Racing
  Ett klassiskt Kart racing-spel men med Sonic-karaktärer. Beroendeframkallande farter och riktigt bra banor gör detta till ett måste.  

Läs mer:

Gör dig redo för nya emojis
Apple TV+
Jämför iPhone 11 och 11 Pro