Till innehållet
Meny

Galaxy S20 FE 5G.

För att fler ska kunna uppleva en riktig premiummobil.

Samsung utökar nu den populära Galaxy S20-Serien med nyheten Galaxy S20 FE 5G. Modellen är utrustad med S20-seriens mest uppskattade funktioner, varken mer eller mindre, till ett lägre ordinarie pris – för att fler ska kunna uppleva en riktig premiummobil.

För vem är Galaxy S20 FE 5G?

Det här är en mobil för dig som ställer höga krav på funktioner som snabb skärm, kraftfullt batteri och proffsig kamera och samtidigt inte vill att det kostar för mycket. Gillar du stora skärmar har Galaxy S20 FE 5G faktiskt något större skärm än Galaxy S20 5g (6,5” jämfört med 6,2”). Hos oss på Tre kan du välja mellan färgerna Navy, Lavendel och Mint.

Köp Galaxy S20 FE 5G

Kameran i Galaxy S20 FE 5G.

Galaxy S20 FE 5G är utrustad med en trippelkamera med ultravidvinkel, vidvinkel och tele. Detta gör att du kan föreviga motiv med motsvarande vidd som ögat ser (123°), zooma in upp till 30x och ta skarpa bilder även i mörker. 

En annan funktion för riktigt proffsiga bilder är att du kan göra bakgrunden i bilden mer oskarp medan objektet behåller sin skärpa, detta kallas bokeh. Du kan också välja att ta hjälp av mobilen för att fånga ett ögonblick i en riktigt bra bild. Funktionen gör att mobilen automatiskt tar 14 bilder när du trycker på avtryckaren, sedan väljs de 5-14 bästa bilderna ut med hjälp av AI. Perfekt om du ska fota personer som t.ex. hoppar eller springer.

Och råkar du tappa mobilen i vattnet under fotosessionen tål Galaxy S20 FE 5G ett vattendjup på upp till 1,5 meter i 30 minuter.

Snabb och uthållig.

Som namnet antyder är Galaxy S20 FE 5G redo för 5G-nätet i vilket du kan streama filmer i högre kvalité och gamea med minimalt lagg. Tres 5G-nät är redan tillgänglig på många platser i Sverige och vi bygger löpande ut nätet i fler städer.
Läs mer om 5G hos Tre

I Galaxy S20 FE 5G sitter Samsungs snabbaste processor någonsin och ett batteri med hela 4500 mAh. Tillsammans ger de en snabb och kraftfull mobil med effektiv strömförbrukning som gör att du slipper ladda mobilen lika ofta. När det väl behövs kan du snabbladda mobilen till över 50% på bara 30 min.

Skärmen i Galaxy S20 5G.

Med sina 120 Hz är skärmen i Galaxy S20 FE 5G dubbelt så snabb som i Galaxy S10 vilket märks när du bläddrar mellan sidor och appar. Den 6,5” stora skärmen täcker, som på de flesta mobiler idag, nästan hela framsidans yta vilket förbättrar upplevelsen av bilder och filmer.

Sammanfattningsvis är detta en riktigt proffsig mobil och ett smart val för dig som är ute efter en bra mobil till en rimlig peng.