Till innehållet
Meny

Galaxy S9.

4 funktioner vi gillar

Här förklarar vi vad det är vi gillar med Galaxy S9. Läs mer om den fantastiska kamera, de roliga AR emoji, grymt ljud och hur du översätter texter on the go.

1. Helt fantastisk kamera.

En kamera med dubbla bländare som, precis som ögat, anpassar sig och växlar automatiskt mellan olika ljusförhållanden med lätthet. Dina bilder kommer att se bra ut i både ljusa och mörka förhållanden, dag som natt.

Med den nya funktionen Super Slow-mo kan du filma i en hastighet på 960 bilder per sekund, tack vare superhastighetssensorn. Lägg till Super Slow-mo sekvenser i en video eller framhäv ett ögonblick. Redigera enkelt och skapa egna GIF:ar. 

2. Roliga AR Emoji.

Liva upp dina konverastioner genom att skapa en Augmented Reality-version av dig själv, det är lika enkelt som att ta en selfie. Sätt känslorna i rörelse. Spela in videoklipp där din emoji pratar, sjunger eller gör det du vill. Dela den sedan enkelt med dina vänner.

3. Grymt ljud.

Inbyggda stereohögtalare. Utvecklade i samarbete med AKG.

Med ljud kalibrerat av AKG, är du alltid mitt i händelserna. Dolby Atmos ger ett rikt och levande ljud som skapar en större ljudupplevelse.

4. Översätt On-the-go.

Kameran som hjälper dig att tolka världen.

Få översättningar i realtid när du behöver det. Rikta kameran mot en text på ett annat språk så hjälper din nya Galaxy dig att översätta.

Läs mer:

Köp Galaxy S9  och Galaxy S9 +

Ska du byta från en annan mobil? Läs allt om hur du byter till Galaxy här