Till innehållet
Meny

Galaxy Tab S6 Lite.

Smidig surfplatta för underhållning, jobb och plugg.

Galaxy Tab S6 Lite är en smidig men kraftfull surfplatta för hela familjens underhållning eller för dig som behöver ett flexibelt arbetsverktyg för jobb eller plugg.

En surfplatta för hela familjen.

Den generösa 10,5” skärmen gör att barnen kan lära sig nya saker på ett roligt och spännande sätt, se på film och spela spel – både hemma och på resande fot. Galaxy Tab S6 Lite är lätt och smidig att ta med. 

I kids mode kan barnen använda surfplattan fritt i en kontrollerad och säker miljö. Med föräldrakontrollen kan du se hur mycket tid barnen har tillbringat i kids mode och tidsbegränsa användandet om du känner att det behövs. Tack vare möjligheten att skapa upp till nio användarprofiler kan alla i familjen använda surfplattan individuellt.

En smidig men kraftfull surfplatta för hela familjen

En smidig men kraftfull surfplatta för hela familjen

Jobba och plugga med Galaxy Tab S6 Lite.

Med hjälp av medföljande S-pen kan du skissa och föra anteckningar som sedan kan omvandlas till valfritt typsnitt. Och genom att köpa till ett tangentbord får du ett ännu smidigare arbetsredskap. Perfekt för dig som reser i jobbet eller gillar att variera dina platser för plugg.

Jobba och plugga med Galaxy Tab S6 Lite

Jobba och plugga med Galaxy Tab S6 Lite

Spotify, Netflix och AKG-ljud.

Med Galaxy Tab S6 Lite kan du ta biosalongen hem till vardagsrummet. AKG’s välkända ljudteknologi och Dolby Atmos surroundljud gör dina film och musikupplevelser ännu bättre. Både Spotify och Netflix finns integrerat i surfplattan för snabb åtkomst.
Ljudteknologi från AKG och Dolby Atmos surroundljud 

Ljudteknologi från AKG och Dolby Atmos surroundljud

Rita och anteckna med förbättrad S-pen.

Medföljande S-pen är ett perfekt verktyg för jobb, plugg och lek. Pennan är nu skönare att hålla i, har kortare fördröjning och behöver inte längre laddas som tidigare modeller. Pennan fästes diskret på surfplattans sida med hjälp av en magnet.

Rita och anteckna med medföljande S-pen

Rita och anteckna med medföljande S-pen

Köp Galaxy Tab S6 Lite

Läs mer.

Familjeabonnemang hos Tre - så funkar det
3Återvinn - bra för dig och för miljön
Ring billigare utomlands med 3Global