Till innehållet
Meny

Hitta dina ljudklappar här.

Vi har testat ljudklappar för olika musiksmaker.

Kvalitet, design, pris och färg. Det är bara några av sakerna du behöver tänka på när du ska hitta den bästa hörluren till dig själv eller till någon du tycker om. Var lugn, vi har testat julens hetaste hörlurar för att hjälpa dig att hitta rätt i hörlursdjungeln.

Marshall Major II.

Siktar brett och träffar rätt.

Vad kännetecknar de perfekta hörlurarna? Är det: ljud, komfort, design, byggkvalitet eller märke? Förslagsvis lite av allt och det är precis vad Marshall lyckas med i sina nya hörlurar - Major II.

Byggkvaliteten är god och hörluren känns robust. De är lätta att ställa in och sitter bra utan att trycka för hårt mot öronen. Den inbyggda fjärrkontrollen låter dig svara i mobilen, pausa/återuppta, spola fram/bak musiken på både iOS och Android utan problem.

Sladden är 1,2 meter och  går att koppla in på båda sidorna av hörselkåporna. Sladden är elastisk vilket är praktiskt då vi alla vet hur lätt det är att fastna med sladden i dörren på vägen ut. Marshalls Major II finns även i trådlöst utförande.

Major II låter bra men är framförallt snygga. Den klassiska svarta designen i kombination med den vita loggan, sticker verkligen ut och får en att tänka tillbaka på rockkonserter och festivaltider.

Passar musikstilar som: Rock och Pop.

Pris: 999 kr
Går att delbetala på 24 månader när du samtidigt tecknar abonnemang med oss.
Finns även att köpa kontant i våra 3Butiker.
Pris per månad: 41,63 kr/mån

Hitta närmaste 3Butik eller kolla in alla våra mobiler här.

Beats Solo3 Wireless.

Tidlös. Sladdlös. Makalös.

Beats by Dre har alltid förknippats mycket med hiphopkulturen, vilket inte är konstigt eftersom de skapats av den legendariske hiphopproducenten Dr. Dre. Även om Beats by Dre har karakteriserats av ett ljud med väldigt mycket bas har målet alltid varit "Music the way the artist intended" - som musik ska låta enligt artisten.

Efter att ha köpts upp av Apple 2014 har det klassiska Beats-ljudet mognat och Solo3 Wireless ger ett jämnare, klarare och mer naturtroget ljud. Byggkvaliteten är superb och komforten god, något som spelar minst lika stor roll i valet av de rätta hörlurarna.

Det nya hörlurschippet W1 som Apple tillkännagav i september som sitter i kommande AirPods, fungerar som en liten dator. Chippet hjälper till att optimera batteritiden, styra Siri samt förbättra ljudkvalitén. De här hörlurarna går helt i linje med Apples senaste mobiler iPhone 7 och iPhone 7 Plus - avsaknaden av 3,5mm-utgången blir ett minne blott.

Passar musikstilar som: Hiphop, House, Trap och R&B.
Fungerar även med Andriod-mobiler.

Pris: 2 995 kr
Går att delbetala på 24 månader när du samtidigt tecknar abonnemang med oss.
Finns även att köpa kontant i våra 3Butiker.
Pris per månad: 124,79 kr/mån

Hitta närmaste 3Butik eller kolla in alla våra mobiler här.

Plattan ADV Wireless från Urbanears.

Avancerad teknik med urban känsla.

Plattan är det där sköna basplagget som du ofta använder, alltid är snyggt och som passar till allt. Den liknelsen representerar vad de här hörlurarna är och levererar.

Kvaliteten är god och hörlurarna känns solida. Kåporna är gjorda i plast och bygeln i metall, bygeln omfamnas i sin tur av ett tyg som enkelt går att ta av och tvätta. Plattan finns i fem färger: svart, vit, grå, blå och röd. En snygg detalj är att både headset- och laddsladden följer den färg som hörlurarna kommer i.

Fjärrkontrollen sitter inbyggd i ena hörlurskåpan och fungerar med både iOS och Android. Det är genom den du höjer/sänker volymen, spolar fram/tillbaka och svarar i mobilen. Ett plus är att hörlurarna har en inbyggd mikrofon så du slipper koppla in sladden när du pratar i mobilen.

Plattan ADV Wireless är precis vad du förväntar dig av en trådlös over ear-hörlur 2016. De är snygga, låter bra och passar till det mesta.

Passar musikstilarna som: Pop, Elektronisk, Rock och Klassiskt.

Pris: 999 kr
Går att delbetala på 24 månader när du samtidigt tecknar abonnemang med oss.
Finns även att köpa kontant i våra 3Butiker.
Pris per månad: 41,63 kr/mån

Hitta närmaste 3Butik eller kolla in alla våra mobiler här.

Vi som testat hörlurarna heter Adam och Christoffer och jobbar på 3s redaktion. Det är vi själva som testar produkterna och under testperioden använder vi produkterna som de är tänkt att användas. Vi använder ingen avancerad mätutrustning utan går mycket på känsla och vad vi själva tycker.

Läs mer:

Skapa det perfekta blandbandet.