Till innehållet
Meny

Premiär för Xiaomi hos Tre.

Som första svenska operatör lanserar vi Xiaomi den 7 december 2018.

Sedan starten 2010 har den kinesiska mobiltillverkaren Xiaomi växt explosionsartat till att idag vara världens tredje största mobiltillverkare efter Samsung och Apple. Inte så konstigt med tanke på deras extremt prisvärda och högkvalitativa smartphones. Självklart lanserar vi på Tre denna utmanare och gör det som första operatör i Sverige.

Xiaomi hos Tre.

Till en början lanseras modellerna Redmi 6A och Mi 8 exklusivt på tre.se, två smartphones med snygg design och hög prestanda till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Är du sugen på den senaste tekniken men vill inte spendera en förmögenhet? Då är det här två riktigt bra alternativ. 

Redmi 6A och Mi 8. 

Redmi 6A passar dig som vill ha en enkel och avskalad smartphone till en billig peng medan Mi 8 är riktig utmanare i kategorin flaggskepp med sin grymma skärm, dubbla 12 Mpix-kameror och höga prestanda. Redmi 6A kostar från 199 kr/mån med 3Surfa 5GB eller 1 395 kr kontant. Mi 8 kostar från 349 kr/mån med 3Surfa 5GB eller 5 495 kr kontant. 

Om Xiaomi.

Det som utmärker Xiaomi är att de tack vare låga marginaler kan pressa priserna likt ingen annan tillverkare, när Xiaomi lanserade sitt flaggskepp Mi3 var det till en tredjedel av priset för en iPhone 5S. Med en ökning på över 100 procent per år är Xiaomi idag världens snabbast växande smartphonetillverkare och har vunnit över 200 utmärkelser för sin design. Utöver mobiler producerar Xiaomi allt från eltandborstar till produkter för det uppkopplade hemmet. 

    
Läs mer: