Till innehållet
Meny

Razer Phone 2.

Ha alltid med dig spelet i fickan.

Beställ här

Razer har gjort det igen och lanserat Razer Phone 2 på marknaden, sin andra spelmobil. Inte nog med att Razer Phone 2 är den ultimata spelmobilen så är den också perfekt för det vardagliga livet. En uppdatering mot tidigare modell utrustad med fantastiska funktioner och möjligheter, som ger dig lyxen att kunna spela dina favoritspel var du än befinner dig. 

När det gäller mobilspel är Razers UltraMotion-teknologi den högsta. Razer Phone är fortfarande den enda smarttelefonen med en sann 120Hz-skärm. Det finns så många fler fantastiska funktioner med denna mobil, här nedan listar vi några av dem.

Vad är nytt med Razer Phone 2?

Razer presenterar även i år ett sant prestandamonster som slår konkurrenterna på fingrarna.

ProcessorSnapdragon 845 med ångkammarkylning. Optimerad av Razer för bättre prestanda
RAM8 GB
Lagring64 GB med plats för micro SD (upp till 2 TB)
Display5,7" 120Hz UltraMotion™ WQHD
HuvudkameraDubbel 16 + 12 MP med optisk bildstabilisering
LjudDubbla Stereo Högtalare med 32-bit DAC
Batteri4000mAh med stöd för trådlös laddning (Qi) Qualcomm QuickCharge 4.0+

Ta bilder som proffsen med kameran

Det råder inga tvivel om att Razer lagt mycket krut på kameran i den nya modellen. Du bjuds på en uppdaterad kamera med dubbla kameralinser på baksidan (16+12 megapixlar) och förbättrad mjukvara som hjälper dig att ta ännu bättre bilder, utan att göra det komplicerat. Två bilder tas samtidigt och sätts ihop till en för att ge dig optimal bildkvalitet. Den är även utrustad med en främre kamera på 8 megapixlar som ger dig möjligheten att ta riktigt skarpa bilder även i selfieläget. 

Uppskattad design och trådlös laddning hos Razer Phone 2

Den säregna och rektangulära designen är något Razer har valt att ha kvar. Ett medvetet val då detta är något som uppskattats mycket med föregående års modell. Mobilens baksida har dock uppdaterats en hel del. Bakstycket består nu av glas istället för att vara gummerad som tidigare. Det möjliggör trådlös laddning med andra Qi-certifierade enheter. Nu är det fullt möjligt att ladda 4000 mAh-monsterbatteriet tillsammans med dina andra trådlösa Razer-tillbehör. Det finns även superfast USB-C-laddning med QuickCharge 4.0+, vilket laddar halva batteriet på bara 30 minuter.

Välj egen färg på Razerloggan

Det viktigaste för nästan varje Razer-fan därute. Förra året släppte Razer 1337 stycken Special Edition-enheter med den klassiska gröna Razer-loggan och resterande modeller fick en grå/svart variant i metall. I år kan du välja färg själv. Ja, du läste rätt. Det är fullt möjligt att byta färg på den nu lysande loggan till din favorit. En efterlängtad feature hos många Razerfans.

Razer Phone 2 ny vattentät funktion

Något som också är nytt är att den även är IP67-klassad som innebär att den vattentät på 1 meter djup under vattenytan samt dammtät. Det ger dig möjligheter att även kunna spela i badkaret, på stranden eller använda mobilen på annat sätt i närheten av vatten.

Den fortsatt fantastiska prestandan

Vattenkylda stationära gaming-datorer är inget nytt under solen, men Razer tar verkligen nästa steg med tekniken och introducerar den första ångkammarkylda processorn i en smartphone någonsin. Detta ger större ytområde för värmen att spridas på samtidigt som de höga bildfrekvenserna behålls för en övergripande svalare och bekvämare upplevelse, så nu kan du hålla dig kylig även i dem hetaste striderna. Processorn är självklart av senaste slag - Snapdragon 845. 8 GB RAM, 64 GB lagringsutrymme med plats för micro-SD med upp till 2 TB lagring.

Betala med Razer Gold 

Razer Gold är den enhetliga krediten för spelare världen över. Använd Razer Gold för att köpa spel och innehåll i spelet för att få mer värde och fördelar för pengarna. Du kan göra ett köp med Razer Gold i över 2000 spel och underhållningsinnehåll. Kom igång genom att ladda ned ditt Razer Gold-konto på nätet. Då får du bland annat spel till bättre priser och tillgång till exklusiva kampanjer med dina favoritspel.

Razer Phone 2 är mobilen för dig och din vardag med möjligheten att kunna ta med dig ditt favoritspel i fickan var du än är. Den är utformad för att göra livet lite enklare, roligare och ger dig även chansen till att ta med dig spelet ut i livet, för ett bättre uppkopplat liv. 

Läs mer:

Så sparar du batteri på mobilen när du reser
Nio misttag du kan undvika, om du roamar på resan 
Våra bästa sparhacks