Till innehållet
Meny

Återvinn din gamla mobil.

Sänk din månadskostnad eller skänk pengarna till Barncancerfonden.

Har du också en byrålåda full av gamla sladdar, laddare och kanske en avdankad mobil? Grattis! Då har du nämligen något att återvinna. På köpet kan du göra både klimatet, plånboken – eller Barncancerfonden – en tjänst. 

Nostalgi i all ära, men handen på hjärtat: hur kul är det med gammal teknik? Det är sådant vi har museum till – i byrålådan kan du ha betydligt roligare saker. 

Hos oss återvinner du enkelt din mobil – och bestämmer själv vad du vill göra med ”panten”. 

Återvinn din mobil i tre enkla steg

1. Lämna in din mobil

Vi välkomnar smarta, dumma, fula, snygga, tjocka, smala, unga och gamla mobiler. Vi välkomnar all mobiler i alla 3Butiker. Du får gärna lämna in flera mobiler på en och samma gång.

2. Bli värderad

Hur mycket du får för din mobil avgörs av vilken modell och vilket skick din mobil är i. Vi värderar din lur på plats, hur du vill använda pengarna är upp till dig. Du kan välja att sänka din månadsavgift på ett nytt eller befintligt abonnemang. Eller skänk pengarna till Barncancerfonden. Är du inte 3Kund donerar vi direkt värdet av din mobil till dom. Och vill du passa på att bli kund är du förstås lika hjärtligt välkommen som din gamla telefon.

3. Känn ingen sorg 

… eller oro heller för den delen! När du lämnat in din gamla älskling är den i trygga händer. Det första vi gör är att skicka den till vår samarbetspartner som raderar all data. Med andra ord – du kan känna dig  helt trygg med att varken personuppgifter eller privat innehåll sprids vidare. Beroende på skick rustas sedan mobilen upp för vidareförsäljning – eller återvinns och ger nya tekniska prylar liv. Klimatsmart va?

Läs mer: