Till innehållet
Meny

Vilket abonnemang ska jag välja?

Miljö, pris och hållbarhet.

I mobil- och abonnemangsdjungeln gäller det att välja smart. Både när det kommer till pris och miljö. I det här blogginlägget berättar vi kort om fördelarna med att välja ett nytt abonnemang. Allt i syfte att spara både på miljön och plånboken.

Inte längre slit och släng.

Vi kan se att genomsnittskunden behåller sin mobil i ungefär fyra år, vilket vi tror är ett resultat av ökad miljömedvetenhet och att mobilerna nu är så pass bra att många känner att de inte ”måste bytas ut” varje eller vartannat år.

De uppdateringar som görs årsvis är dessutom inte längre lika stora som de var för fem år sedan och nya funktioner och finesser är ofta kopplade till mjukvaran, vilket gör att de med äldre mobiler fortfarande kan ta del av utvecklingen genom att uppdatera just mjukvaran.

Samma mobil. Annat abonnemang.

Många väljer därför att behålla sin nuvarande mobil och byta abonnemang för sänka månadskostnaden. Genom att välja Tre kan du både sänka din månadskostnad och göra en insats för miljön. Det går snabbt att få hem SIM-kortet och du kan självklart behålla ditt nummer.

Bra abonnemang. Bättre villkor.

Vi erbjuder mobilabonnemang med olika mycket surf, 30 dagars uppsägningstid och möjlighet att betala via vanlig faktura, e-faktura, autogiro eller Swish. När du köper via vår hemsida betalar du dessutom ingen aktiveringsavgift för abonnemanget.

Prisexempel.

Abonnemang
3Flexibel 5GB
Abonnemang
3Flexibel 15GB
Abonnemang
3Flexibel Obegränsat
Pris
199 kr/mån
Pris
299 kr/mån
Pris
499 kr/mån
Beställ härBeställ härBeställ här

Läs mer om alla våra abonnemang

Välj abonnemang utan bindningtid.

Med Tre får du ett modernt och flexibelt fastprisabonnemang med mycket surf helt på dina villkor - utan bindningstid. Du bestämmer själv om du vill byta till ett abonnemang med mer surf under sommaren eller ha mindre surf när du vistas mycket inomhus och kan koppla upp dig mot WiFi. Vi har aboonemang som är flexibla, för att passa dig. 

3Världen ingår.

Om du väljer mobilabonnemang från 15GB och uppåt så ingår även tilläggstjänsten 3Världen utan extra kostnad. Det innebär att du kan surfa till samma pris inom Sverige i alla EU/EES-länder, USA, Turkiet, Thailand och ytterligare 47 länder. Detta gäller även när du inte har någon bindningstid. Bra va? Läs mer om 3Världen 
Perfekt för dig som gillar att resa och hålla sig uppdaterad.  

Alltid hos Tre.

Följande tjänster ingår alltid kostnadsfritt hos oss.

Läs mer

Hjälp att handla på tre.se? Så funkar det
Kom igång med eSIM hos Tre
Vi förklarar 3Samla
Sälja mobilen? Det bör du tänka på
Återvinn dina gamla mobiler