Till innehållet
Meny

Våra favoritemojis.

Mängder av nyheter i iOS 12.1.

Vi älskar att kommunicera med emojis och med iOS 12.1 släppte Apple över 70 nyheter med bland annat större variation i karaktärernas utseende, fler känslo-emojis, djur och maträtter. Vi listar här våra favoriter och hur vi skulle använda dem. 

Karaktär-emojis

Äntligen finns ett större utbud bland karaktärernas frisyrer så att de flesta kan känna igen sig, så bra tycker vi! Och superhjälten, klockren att skicka när du har gjort något grymt.


Känslo-emojis

En känslo-emoji säger mer än tusen ord. Inget är väl så effektivt som att svara med ett par hundvalpsögon? Eller vad sägs om en frysande emoji som svar på ett iskallt SMS, emojin omgiven av hjärtan när du känner dig kärleksfull eller party-emojin som stämningshöjare en fredagskväll?


Djur-emojis

Vi skickar gärna iväg en påfågel i farten på väg till förfesten för att meddela att vi är piffade och redo, eller en hummer lagom till att lönen landar på kontot. Flodhästen använder vi kort och gott för att den är gullig och laman för att det är ett roligt djur. 


Mat-emojis

Vi ÄLSKAR kolhydrater i alla former, även emojis. ”Vill du ha vanliga pommes eller sötpotatis?” kanske någon frågar - Svara med en sötpotatis-emoji. Har du tillbringat kvällen med att spritsa glasyr inför fredagsfikat på jobbet? - Skicka en cupcake-emoji. Och mango-emojin hade vi gärna skickat i somras. På söndagar får vi gärna en bagel skickad till oss som inbjudan till brunch. Mums! 
Har du ännu inte en iPhone men vill ta del av de nya emojisarna och massa annat kul? Missa inte slutspurten på våra Apple-veckor där du kan fynda iPhones till riktigt bra priser.

Beställ din iPhone idag

Läs mer:
iPhone XS vs iPhone XR
Allt om nya iPhone
Uppdatera till iOS 12
Emoji-världens 7 underverk