Till innehållet
Meny

Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular).

Apple Watch Series 6 (GPS+Cellular) kan beställas från den XX september 2020 via 3Butik eller telefon 020-33 33 33.

Framtidens hälsa finns inom räckhåll.

Med Apple Watch Series 6 kan du mäta syremättnaden i blodet med en ny, revolutionerande sensor och app. Ta ett EKG från handleden. Se dina fitnessdata på Retina-skärmen som alltid är på och som nu är 2,5 gånger ljusare utomhus när du har handleden sänkt. Skaffa regelbundna sovvanor och håll koll på hur du sover. Med mobil uppkoppling kan du dessutom göra allt det här utan telefonen. Det är helt enkelt den perfekta enheten för ett hälsosammare, aktivare och mer uppkopplat liv.

Pressad till nya höjder. Så att du också kan göra det.

Logga din aktivitet och dina träningspass mer exakt än någonsin tidigare. I vattnet, på gymmet och på vägarna. Se dina mätvärden på den förbättrade Retina-skärmen som alltid är på, utan att lyfta handleden. Nå nya höjder, djup och distanser med gps, höjdskillnad i realtid och inbyggd kompass. Fyll aktivitetsringarna varje dag för ett hälsosammare liv. Och håll motivationen uppe genom att streama musik, poddar och ljudböcker från klockan.

Få den sömn du drömt om.

Att få rätt antal timmars sömn är viktigt för hälsan. Med den nya appen Sömn kan du skaffa regelbundna sovvanor och hålla koll på hur du sover natt efter natt. Du kan ställa in dina personliga sömnmål och få hjälp att uppnå dem.

Lämna mobilen hemma. Om du vill.

Ta emot samtal och svara på meddelanden på löprundan. Streama musik, poddar och ljudböcker. Betala direkt från klockan med Apple Pay. Lyft handleden och be Siri om vad du vill. Och tillkalla hjälp snabbt med Nödsamtal SOS och internationella nödsamtal. Med Apple Watch Series 6 och mobil uppkoppling kan du välja att glömma mobilen hemma ibland.

AppleWatch Series 6 kräver en iPhone 6s eller senare med iOS14 eller senare. Mätvärden i appen Syrenivå i blodet är inte avsedda för medicinskt bruk, vare sig vid självdiagnos eller i samråd med läkare. De är endast avsedda för träning och allmänt välbefinnande. EKG-appen och varningen om oregelbunden hjärtrytm kräver de senaste versionerna av watchOS och iOS och är inte avsedda att användas av personer under 22år. Varning om oregelbunden rytm är inte avsedd att användas av personer som tidigare har diagnostiserats med förmaksflimmer. Abonnemang krävs för tillgång till mobilnät. Roaming i utlandet stöds inte.