Till innehållet
Meny

Få ut ännu mer av din iPhone.

Vill du få ut mer av ditt iPhone-användande? Här delar vi med oss av fem smarta tips på hur du kan använda din iPhone på ett ännu bättre sätt. Lär dig exempelvis hur du gör så att mobilen påminner dig vid en speciell plats, ta en genväg och dela din plats till en vän. 

1. Bli påmind på plats.

Nu har det blivit lättare att komma ihåg saker. Din iPhone kan nämligen påminna dig vid en speciell plats. Nästa gång du går förbi ditt favoritfik kan du få en påminnelse om att köpa en kaffe. När du passerar fiket kommer mobilen plinga till och påminna dig – häftigt va?

För att ställa in ”Påminnelse för plats” går du in i påminnelse-appen på din hemskärm, skapa en ny påminnelse och välj ”Påminn mig på en plats”. Välj den adress som du vill att påminnelsen ska dyka upp på. Tadaaa!

2. Snabba genvägar.

Har du scrollat längst ner i flödet och vill komma blixtsnabbt till början igen? Trycka bara högst upp i appen så är du tillbaka i början igen.

3. Ta flera bilder på en gång.

Alla vet att det kan vara svårt att få till en bra bild på första försöket. Men om du tar flera bilder på samma gång så ökar chanserna att någon bild blir bra. Genom att hålla ner kameraknappen så tar du flera bilder samtidigt. Dela med dig av den bild som blir bäst! 

4. Se alla foton som du har delat med en vän.

Är du nyfiken på alla bilder du och din kompis har delat med varandra? Gå till meddelandetråden och tryck på ”Detaljer” som är längst upp till höger. När du är inne under ”Detaljer” ser du alla bilder som ni har skickat till varandra.

5. Dela din plats via SMS.

Vill du att din kompis ska komma dit du är? I iMessage går du till ”Detaljer” längst upp till höger och dela din plats via SMS. Välj att skicka din nuvarande plats om du vill att din kompis kommer dit du befinner dig. Du kan göra det löpande, en gång i timmen, till slutet på dagen, eller alltid. Inga fler missförstånd med mötesplatser från och med nu.