Till innehållet
Meny

Trådlösa hörlurar från Huawei.

Fem fördelar med Huawei FreeLace.

Just nu ingår Huawei FreeLace med Huawei P30. Värde 1090 kr. Erbjudandet gäller t o m 13 oktober 2019.

Mikrofon med brus- och vindreducering i Huawei FreeLace.

Brukar du också prata i telefon via dina hörlurar när du är ute och går? Tack vare den smarta mikrofonen i Huawei FreeLace dämpas både brus och vind så att din röst fångas upp bättre. Skönt att slippa höja rösten eller ställa sig i lä bara för att man vill ringa någon när det blåser.

 

Ladda hörlurarna i mobilen.

Alla som använder trådlösa hörlurar vet hur frustrerande det är när batteriet tar slut och laddaren ligger kvar hemma. En smart funktion med Huawei FreeLace är att de kan laddas direkt i mobilens USB-C port så att du kan fortsätta använda dem. Dessutom går det riktigt snabbt, 5 minuters laddning ger hela 3 timmars speltid.

 

Lätt att styra samtal och musik med hörlurarna.

Musik och samtal kan styras på två olika sätt, antingen med hjälp av de magnetiska öronsnäckorna eller med den multifunktionella knappen på sladden. När du separerar eller sätter ihop de magnetiska öronsnäckorna svarar respektive avslutar du samtal och på samma sätt kan du även starta och pausa musik. 

 

Kom igång snabbt med Huawei FreeLace.

För att ansluta Huawei FreeLace till din mobil är det bara att koppla in dem till mobilens USB-C port och välja ”anslut”. Om du har en iPhone slår du bara på Bluetooth på hörlurarna så hittar du dem där du brukar ansluta trådlösa enheter.

 

Hörlurarnas vattentåliga och bekväma design.

Huawei FreeLace är IPX5-klassade vilket innebär att de tål regn och rusk. Hörlurarna är gjorda i mjuk silikon som gör dem bekväma att använda länge. Med tanke på att batteriet håller i upp till 16 timmar är detta perfekt för långa användningstider som på resor eller på stranden. Och det faktum att öronsnäckorna sitter ihop med varandra är riktigt praktiskt och minskar risken för att tappa bort dem dramatiskt. 

Läs mer:

Jämför Huawei P30-serien
Så får du ditt batteri att hålla längre
Vi provar Google Home Mini