Till innehållet
Meny

3 funktioner med Galaxy S7 som vi gillar.

Galaxy S7 är en mobil för alla i både vått och torrt. En högpresterande mobil fullspäckad med funktioner och möjligheter. Här listar vi tre funktioner som vi gillar med mobilen:

1. Använd kamerans Pro-läge 

Galaxy S7 har en bra kamera som bjuder på både videoinspelning i hög upplösning och stort ljusinsläpp. Den tar riktigt bra bilder i autoläget, men har även ett Pro-läge du kan aktivera genom att trycka på Läge-knappen i ena hörnet. Med Pro-läget aktiverat har du full kontroll över fokus, iso, exponering och alla andra inställningar av kameran du kan tänka dig. Det gör att du kan komponera ihop dina egna bilder efter egen smak, som ett riktigt proffs. Varje inställning kan dessutom göras automatiskt eller manuellt och du kan även fota i råformat. 

2. Ta med Galaxy S7 under ytan

Mobilen är också IP68 klassad vilket innebär att du kan använda den på 1,5 meters djup under vattnet i 30 minuter. Denna vattentäta funktion gör att du smidigt kan lyssna på din favoritmusik i duschen, läsa sms samtidigt som du diskar eller skapa härliga semesterminnen under ytan. 

3. Slipp ladda flera gånger om dagen

Batteritiden på Galaxy S7 sviker dig sällan. För att smidigt kunna spara batteriet vid behov är den utrustad med två sorters lägen för energisparande. Energisparläget hittas enkelt i rullgardinsmenyn. Den gör mobilen en aning långsammare och mindre ljusstark för att kunna spara in på energi. Vill du spara ytterligare energi kan du aktivera Ultraenergisparläget. Det hittas vid inställningar för batteriet och inaktiverar din internetanslutning samt internetbaserade tjänster när skärmen är av. Dessa två funktioner är oerhört användbara och gör Galaxy S7 fantastisk.

En slitstark mobil i alla väder för dig som vill uppleva, skapa minnen och ha ett bra uppkopplat liv.

Läs mer:

Byt från iPhone till Samsung

Allt om Galaxy Watch

Så sparar du batteri på mobilen