Till innehållet
Meny

Galaxy Z Fold2 5G.

Vad är nytt att upptäcka?

Vad är det som är en mobil och en surfplatta på samma gång? Jo, Samsung Galaxy Z Fold2 5G. Men hur kan det vara möjligt att agera både mobil och surfplatta? Galaxy Z Fold2 5G är en vikbar mobil, när den är stängd beter den sig som en vanlig smartphone men när mobilen är uppvikt så har du dubbla skärmar, lika stor som en liten surfplatta. Alltså en mobil och surfplatta i ett. 

Galaxy Z Fold2 5G är ett multiverktyg 

Med Galaxy Z Fold2 5G får du ett multiverktyg som liknar inget annat. Den här mobilen har det mesta en multitaskare kan tänkas önska sig. När mobilen är uppvikt kan du ha upp till tre fönster öppna (!) samtidigt, snacka om en multitaskares dröm. Du kan vara inne på YouTube och kolla på en video samtidigt som du kan skrolla bland kommentarerna och samtidigt som du har ett annat fönster öppet med din senaste chattkonversation med den där tinderflörten. Här kan du göra många saker samtidigt, om du verkligen vill.

Ha flera fönster öppna samtidigt

Måste erkänna att det är riktigt smidigt att kunna använda flera fönster samtidigt, passar extra bra om du är inne på YouTube och vill följa med i kommentarerna samtidigt som du tittar på videon. Men om du på kvällen vill luta dig tillbaka i soffan så kan du använda dig av hela skärmen för att titta på en serie. Perfekt storlek på skärmen för att ensamkolla i soffan. Antingen kan du hålla i mobilen, eller ställa av den på närmaste yta. Ställ in önskat läge på ”folden” så stannar den kvar i den vinkeln.

Ta poträttbilder på ett helt nytt sätt

Om den här mobilen är grym till att multitaska så är kamerafunktionen ännu bättre. Håll i dig för nu kommer en spännande funktion. När du ska ta en porträttbild (kanske blev det något med den där dejten?) så kan personen själv se sig i den främre skärmen. Som en spegel. Du fotar och personen som blir fotograferad speglar sig i din mobil. Räkna med att bilderna kommer bli bättre från och med nu.

Ta reda på ännu mer om Galaxy Z Fold2 5G

Om du är nyfiken på framtidens mobil (som finns redan idag) ska du läsa mer om vad som rymmer sig i det här mästerverket. Borde du läsa mer om Galaxy Z Fold2 5G här.

Läs mer:

Galaxy Note20-serien

Det digitala språket

Så förbättrar 5G din vardag