Till innehållet
Meny

3 favoriter med Note8.

Här har vi samlat de tre största höjdpunkterna med Samsung Galaxy Note8. Samsungs nya Note8 är kort och gott en fantastisk mobil. Läs mer om vad det är vi gillar med S Pen, kameran och den stora skärmen.

Anteckna snabbt med S pen

Med S Pen kan du anteckna direkt på skärmen utan att du behöver låsa upp den. Ta fram pennan och skriv ner tex ”saffran” direkt på skärmen. I butiken tar du upp mobilen och tittar på din inköpslista. Nu kommer det förhoppningsvis bli lite lättare att komma ihåg att köpa saffran till lussebullarna. 

Wow! Vilken kamera

Man kan tro att Note 8:ans kamera är gjord för oss som bor i Sverige. Kameran fotar väldigt bra i mörker, perfekt för våra mörka höstar och ännu svartare vintrar. Kameran samlar in mer ljus i dåliga ljusförhållanden, det är därför som även bilder i mörker blir bra. En till rolig funktion med kameran är att du kan ta bilder i slow motion.

En av marknadens största skärm

Galaxy Note8 har en av de största skärmarna som finns på marknaden just nu. Med en infinity-skärm på 6,3" blir det roligare att titta på film och bilder. Den stora skärmen gör det även möjligt att använda två appar på samma gång. Öppna dina favoritappar samtidigt med bara ett knaptryck genom App Pairing. Navigera med hjälp av kartfunktionen samtidigt som du byter låt på Spotify.

Note8 gör din vardag roligare

Sammanfattningsvis kan vi säga att Galaxy Note8 ligger bekvämt i handen trots sin storlek och den tillhörande S Pen gör upplevelsen ännu roligare. Kameran är fantastisk och den innehåller många funktioner som gör dig till en proffsfotograf. Beställ din Note8 hos oss eller gå in butiken och kläm och känn på Samsungs värsting.

Läs mer:

Roligare träning med appar
Ta bättre bilder i motljus
Alla våra mobiler