Till innehållet
Meny

Blir det en ny iPhone?

Blir det en ny iPhone 2020? 

Just nu vet vi lika mycket som du. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad så fort vi vet något. 

Anmäl intresse

Det senaste från Apple 2019.

Det var med stor sensation Apple presenterade nykomlingarna iPhone 11, iPhone 11 Pro och iPhone 11 Pro Max. Men en banbrytande design och prestanda och upp till tre kameror missar du ingenting i din omgivning. Face ID och trådlöst laddning är givet i dagens samhälle. Allt ska kunna fångas på bild eller film om du vill. 

Köp iPhone 11

Köp iPhone 11 Pro

Köp iPhone 11 Pro Max

Köp tidigare modeller från Apple

Köp iPhone 8

Köp iPhone XR 

Köp iPhone XS Max

iPhone 8 och 8 Plus

År 2018 presenterades iPhone 8 och 8 Plus. Som då var en helt ny design baserad på samma populära formfaktor som iPhone 7 har, men nu är den exklusivt utformade mobilen - om möjligt - ännu mer prestige. Det första man noterar är ett omdesignat yttre med både baksida och framsida i glas, av en typ som är helt ny och påstås vara det tåligaste glasmaterialet på en smartphone någonsin. Baksidans glas är, precis som metallomslutningen runt den, färgad och kommer i Silver, Space Gray och en supersnygg Guldfärg.

Ladda din nya iPhone helt trådlöst

Men det är naturligtvis mer än bara det yttre som är nytt, insidan är fylld av mängder av ny och uppdaterad teknik. Den främsta nyheten som många kommer att uppskatta är trådlös laddning. Nu behöver du inte längre leta efter din laddsladd, som har gömt sig någonstans bakom nattduksbordet. Med en trådlös laddstation är det lättare än någonsin att ladda sin telefon, lägg den bara på sin plats så är den fulladdad när du behöver den nästa gång.

Alla nya funktioner som trådlös laddning och de uppgraderade kamerornas nya funktioner har vi det nya A11 Bionic-chippet att tacka för. En bättre och snabbare upplevelse i allt du gör, och stöd för alla nya funktioner. Allt från att starta din iPhone till att slå din highscore på nya favoritspelet går nu snabbare.

iPhone XR och displayen

År 2018 lanserades iPhone XR med en stor display, på hela 6,1". Stort, absolut, men inte på utsidan. Displayytan på framsidan täcker nära på hela skärmen, ända ut i kanterna. Detta var nytt då, och vi var ivriga på att få se den i verkligheten.

iPhone XR helt utan hemknapp

På iPhone XR är hemknappen ett minne blott. Men hur låser man då upp sin telefon? Med nya Face-ID såklart! Med hjälp av mängder av avancerade sensorer och avancerad kamerateknik på fronten kan du nu låsa upp din telefon med ditt ansikte. Det fungerar faktiskt även i mörker, med glasögon, halsduk eller om du har en bad hair day. Så du behöver inte vara orolig för att inte kunna komma in i din telefon bara för att du sovit dåligt eller låtit skägget växa under sommaren.

Face-ID baseras på mer än bara ditt ansike. Det kräver fysisk interaktion från dig för att låsa upp mobilen. Ett foto, eller till och med en professionellt gjord mask räcker alltså inte. Risken för fel är en på miljonen, och är på så sätt ett riktigt säkert alternativ till den tidigare tekniken Touch-ID. Självklart fungerar Face-ID även med Apple Pay.

Airpower

"Var är laddaren?", "Älskling, har du sett min laddare?". Hur många känner inte igen sig i det eviga letandet efter var man lagt sin laddare. Med Airpower kan du lägga din iPhone på en laddningsstation som du placerar där du vill ha den. I takt med att caféer, flygplatser och kanske till och med biltillverkare installerar trådlösa laddningsplattor så kommer du kunna fylla på batteriet när du behöver det, utan att behöva fippla med en laddsladd.

Animoji vad är det?

Det är få meddelanden som skickas utan en emoji idag. Med den avancerade kameratekniken i iPhone XR som även återfinns i den främre kameran kommer nu det nya heta. Animoji. Baserat på några av de mest populära emojisarna kan du nu animera och spela in meddelanden genom dessa roliga figurer. Du styr dem med ditt huvud, och de blir uttrycksfullare än någonsin. Tekniken revolutionerar med Face-ID, men det här är det vi tror att alla kommer att älska.

Kamera

På baksidan hittar vi dubbla kameror på 12 megapixel av samma typ som i iPhone 8, med optisk bildstabilisering som hjälper kameran att korrigera för darriga händer eller vid mörkerfoto. På frontkameran finns även samma funktioner som lanseras i 8 Plus, med den nya dynamiska ljushanteringen.

Hur nice var det inte när man kunde flytta fokuset och få den där härligt blurriga bakgrunden man bara får i systemkameror annars? Nu får du samma upplevelser i ljussättningen, för att skapa ännu bättre djup i dina bilder. På iPhone XR följer den här tekniken dessutom med till frontkameran.

Det tekniska

Även här sitter det blixtrande snabba A12 Bionic-chippet, som driver alla nya funktioner och ger dig en snabbare och stabilare iPhoneupplevelse. I iPhone XR har Apple även satsat extra på batteriet, som påstås ge 1,5 timmars längre batteritid än iPhone 8 Plus. Storlekarna på lagringsutrymmet är antingen 64 GB, som räcker för de flesta, eller 256 GB. Hur man ska fylla hela 256 GB återstår att se, men någon lyckas säkert förr eller senare.

Vill du köpa någon av de nya iPhonemodellerna?

Då har du kommit helt rätt. Följ länken och ta del av alla iPhonemodellerna och beställ just din favorit. 

Alla mobiler från Apple

Läs mer

Köp nya iPhone 11
Köp iPhone 8
iPhone 10 år