Till innehållet
Meny

3Resekit

Allt du behöver för en bra uppkopplad semester.

3Resekit ingår just nu utan extra kostnad när du beställer abonnemanget 3Surfa 50GB till Obegränsat med en mobil (värde 1 200 kr)*. Gäller t.o.m. 21 juli 2019 eller så långt lagret räcker.


Reseadaptrar, billaddare och trådlös laddning med power bank

Var redo på semestern. Med de olika reseadaptrarna kan du ladda din mobil eller surfplatta, om du exempelvis är i Nordamerika, England, Kina, Europa eller i Australien. Har inte bilen USB-uttag? Då är 12v adaptern räddningen. När du ska vara ute under en längre tid på dagen är det skönt att veta att din power bank är nerpackad, så att du inte behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut.

power bank
power bank

Säkra batteritiden

Du får även med en mer kraftfull power bank från Mophie som laddar upp batteriet på din mobil på nolltid och ger upp till 48 timmar extra batteritid till din mobil. Om du exempelvis har en iPhone 8, Samsung S10 eller en Huawei P30 Pro kan du lägga telefonen på din power bank och ladda trådlöst.

head phones

head phones

Trådlös frihet

När du vill koppla av i solstolen eller ut och träna är dessa trådlösa hörlurar perfekta. Sound Hub Plugz har upp till 8 timmars batteritid och är svettålig.

*Gäller ej med Huawei Y6 2019.