Till innehållet
Meny

Samsung Galaxy Watch Active2.

Stilren och smart.

Samsung Galaxy Watch Active2 är en stilren uppdatering av Samsungs populära smartklocka som låter dig hålla koll på din träning och vara uppkopplad via eSIM även när du lämnar mobilen hemma.

Stilren och tålig design.

Galaxy Watch Active2 har en minimalistisk premiumdesign i glas och metall och kommer med ett lyxigt läderarmband. Välj mellan svart, silver och guld och ge dig ut på äventyr med klockan utan att vara orolig för att den ska gå sönder. Den är nämligen både vatten- och stöttålig.

Ta hjälp av pulsmätaren i Galaxy Watch Active2 i din träning.

Galaxy Watch Active2 hjälper dig att hålla koll på 40 motionsformer varav 7 trackas automatiskt, en nyhet bland dessa är simning vilket är ett strålande bevis på hur vattentålig den är. Den förbättrade pulsmätaren gör att klockan följer dina rörelser med mycket stor exakthet. Välj bland det stora utbudet av träningsappar och lämna mobilen i omklädningsrummet eller hemma medan du lyssna på musik offline med Spotify Premium.Galaxy Watch Active2 mäter också dina stressnivåer och håller koll på din sömn. Har du svårt att varva ner kan finns guidade andningsövningar att ta hjälp av.

Till alla mobiler

Läs mer:

Samsung Galaxy Buds
Jämför Samsung Galaxy S10-serien
10 år med Samsung Galaxy
Föregångaren Samsung Galaxy Watch Active