Till innehållet
Meny

I vilken värld spenderar du din sommar?

Äntligen sommar. Som vi har väntat  och längtat på sandkorn som fastnar i solkrämen och skaver i vecken på huden. Blöta böcker som tappats i poolen och obekväma läsställningar.  

Skavande sandkorn är tyvärr inget vi kan göra något åt, mer än att kanske tipsa om en torr solkräm i sprayform, men blöta böcker och obekväma läsställningar det kan vi råda bot på. 

Dröm dig bort från vardagen och lyssna i bekväm slummerställning i solstolen eller under en promenad i solen. Ska du åka på semester utomlands kan du lugnt fortsätta lyssna. Vi har nämligen även slopat avgifterna på roaming inom EU. Bra va?  

Lär dig allt om Stockholms undre värld. 

Vill du ha ett hårdkokt alternativ till sommarens lena gräddglass med söta jordgubbar? Spendera i så fall de lediga dagarna tillsammans men kåkfararen Teddy och advokaten Emilie. De är båda huvudkaraktärer i Jens Lapidus romansvit VIP-rummet, STHLM DELETE och Top Dogg.

Kanska har du redan matat igenom dessa storsäljare? I så fall har vi ytterligare ett ess i rockärmen. Jens Lapidus har nämligen skrivit en novell exklusivt för oss på 3. Den heter Handen och är en spin-off på Top Dogg. 

Är inte spänningsromaner din kopp té kan vi nästan lova dig att det finns andra böcker som kommer att falla dig helt i smaken. Är du helt nybörjare på att lyssna stället för att läsa böcker kan du mjukstarta med BookBeats kategori ”Bra för första lyssningen” som lugnt kommer vagga in dig i boklyssnandets fina värld. Är du en självsäker lyssnare? Då kan du kasta dig ut i kategorier som ”Över oceanerna”, ”Brustna hjärtan” eller ”Kvinnor i fokus”.

Trevlig sommarlyssning önskar vi på Tre.

Läs mer:

Läs mer om samarbetet med Jens och 3
Surfa som hemma i hela Europa