Till innehållet
Meny

3 gratis träningsappar.

Låt mobilen bli din träningskompis.

Träningsappar kan vara en bra motivationshöjare så att träningen verkligen blir av. Här tipsar vi om träningsappar som du kan träna med hemma och på gymmet. Använd dig av en träningsapp när kompisen inte kan haka på eller nar fantasin lyser med sin frånvaro.

Om tränar med alla tre träningsapparna får du verkligen varierande träning. Våga ladda ner en app som inte påminner om din vanliga träning. Det är kul att testa något nytt! 

3 gratis träningsappar

Nike+ Training Club
Över 100 träningspass i tre olika nivåer inom styrke – och konditionsträning. Träningspassen har videoklipp som visar dig hur du ska utföra passet med rätt teknik. Du kan också ställa in din egen träningsplan efter din egen förmåga.

Yogastudio
Med den här yoga-appen kan du träna var som helst, nu finns det inga ursäkter. Yogastudio har 65 olika klasser och passar så väl nybörjare som mer vana yogisar. Alla övningar har instruktionsvideo så att du kan se så att du utför positionerna på rätt sätt. Väl bland kategorier som ”Yoga for runners” och ”Quick yoga fix”.

Försvarsmaktens träningsklubb
I den här träningsappen hittar du instruktionsfilmer och beskrivningar till fler än 450 övningar som inte kräver några redskap. Träningen fokuserar på kondition, styrka och rörlighet. Instruktörerna i filmerna är personer från Försvarsmakten. Träna själv eller utmana dina vänner. 

Så, vad väntar du på? Ladda ner en app för träning och byt om till träningskläder. Kämpa på!

Läs mer:

Vad är egentligen WiFi?
5 tips att jobba mer effektivt