Till innehållet
Meny

Surfplatta till sportlovet!

Sverige-semester har blivit allt vanligare och bilresorna allt längre! Även mysiga hemmakvällar med film är något som vi värdesätter högt nu för tiden. 

Vare sig du är hemma eller inte, vill vi ge dig möjligheten att göra precis det som du älskar!

Kanske vill du fördriva tiden och titta på en mysig film under bilresan, fortsätta slå dina rekord på favoritspelet eller somna till din välbekanta serie precis som hemma. 

Varför välja en surfplatta?

- En surfplatta har en större skärm än mobilen! Vilket ger dig en bättre upplevelse av film, läsning, tiktok, youtube och spel. 

- En surfplatta är mindre och enklare att ta med sig än en stationär dator eller laptop. Smidig när du är på semester! 

- Surfplattor har generellt sett bättre batteritid än mobiler, vilket gör att du kan använda den längre utan att behöva ladda. 

Med en större och bättre skärm än mobilen och en mindre och enklare portabel lösning än datorn så är surfplattan ett mycket populärt val för familjer! 

Behöver ni en barnvänlig surfplatta? En surfplatta med olika användarprofiler? Ta en titt i listan nedan för att hitta den perfekta surfplattan för din familj: 

Utforska alla våra surfplattor ›

Familjeplatta från Samsung.

Surfplattan Samsung Galaxy Tab A7.

Surfplattan Samsung Galaxy Tab A7.

Samsung Galaxy Tab A7 är en surfplatta som passar både stora och små. Njut av film och serier, eller använd den för att spela spel eller läsa nyheter. Med en mycket bra skärmupplösning och en slimmad design är den enkel att hålla i. En surfplatta med bra batteri och tillgång till snabbladdning som gör att du kan hålla igång länge!  

Med barnläget Samsung Kids kan du begränsa vad barnen kommer åt och alla appar är barnanpassade. 

Just nu har vi erbjudande på Samsung Galaxy A7 med 15 gb surf för 249 kr/mån. Ingen aktiveingsavgift! Gälller t o m 21/3- 21. 

Köp Galaxy Tab A7

Familjens digitala anslagstavla.

Bild på surfplattan Samsung Galaxy Tab A 2019

Bild på surfplattan Samsung Galaxy Tab A 2019

Med Galaxy Tab A 2019 får hela familjen en egen profil eller ”eget skrivbord” som det hette för i tiden (😂), Det gör det möjligt att ha egna appar och inställningar samt låsa sånt som exempelvis inte barnen ska få använda.

Samsung är kända för sina skärmar, och denna surfplatta är inget undantag. Stor, heltäckande skärm och fyra inbyggda högtalare.

Köp Samsung Tab A 2019

Allround-plattan.

Bild på surfplattan Apple iPad 7th gen (2019)

Bild på surfplattan Apple iPad 7th gen (2019)

Om du frågar oss är iPad den surfplatta som passar alla. Om du dessutom har en iPhone går de verkligen hand i hand. Med releasen av iPadOS har Apple i princip uppnått målet med att platta ska kunna ersätta den bärbara datorn.

Kraftfull, smart och enkel att komma igång med och använda.

Köp Apple iPad

Se hela vårt sortiment. 

Kolla gärna in alla våra surfplattor, läs mer och hitta den som passar dig bäst.

Hitta din nya surfplatta på tre.se

Läs mer

Så funkar familjeabonnemang hos Tre
Framtidens SIM-kort är här
Vad är WiFi? Vi förkalrar
Hur fungerar mobilt bredband?
Hur mycket surf drar en film?