Till innehållet
Meny

Välj en surfplatta.

Serier, film och familjehäng.

Vi har aldrig tittat så mycket på film och serier som vi gör nu. All världens underhållning är inte mer än några knapptryck bort. Många tittar i mobilen, andra i soffan framför en tv. Gemensamt är i alla fall att all världens underhållning för oss samman.

Att titta på ”linjär-tv” är snart ett minne blott. ”On demand” är det som gäller nu – och varför inte skapa de bästa förutsättningarna för det?

Se alla våra surfplattor

Varför välja en surfplatta?

Förutom film och serier, är en surfplatta ett bra komplement till mobilen för appar, spel och lärande. Hela familjen kan ha glädje av en extra skärm. Titta på Babblarna? Kolla en tutorial eller vlogg på YouTube? Varva ner med nyheter i sängen innan läggdags? Spela Minecraft och andra mobilspel i solstolen eller hemma på soffan.

Plattan med kidsen i centrum.

Med MediaPad T5 har Huawei satt barnen i fokus. En speciell ”barnhörna” har särskilt utformade appar med möjlighet att enkelt välja vilka appar barnen ska få använda och hur länge. Skärmtid på dina villkor!

Utöver barnhörnan finns teknik som minskar det blå ljuset från skärmen vilket kan ta bort lite av ansträngningen för ögat, kraftfull processor som klarar spel och två högtalare för omslutande ljud.

Läs mer eller köp MediaPad T5 på tre.se.

Familjens digitala anslagstavla.

Med Galaxy Tab A 10,5 får hela familjen en egen profil eller ”eget skrivbord” som det hette för i tiden (😂), Det gör det möjligt att ha egna appar och inställningar samt låsa sånt som exempelvis inte barnen ska få använda.

Samsung är kända för sina skärmar, och denna surfplatta är inget undantag. Stor, heltäckande skärm och fyra inbyggda högtalare.

Läs mer eller köp Galaxy Tab A 10,5 på tre.se.

Allround-plattan.

Om du frågar oss är iPad den surfplatta som passar alla. Om du dessutom har en iPhone går de verkligen hand i hand. Med releasen av iPadOS har Apple i princip uppnått målet med att platta ska kunna ersätta den bärbara datorn.

Kraftfull, smart och enkel att komma igång med och använda.

Läs mer eller köp iPad på tre.se.

Det finns mer.

Kolla gärna in alla våra surfplattor, läs mer och hitta den som passar dig bäst.

Hitta din nya surfplatta på tre.se

Läs mer

Vi förklarar 3Samla
Vad är 5G?
Kom igång med eSIM
Tio år med Samsung Galaxy
Galaxy A51 - en prisvärd mobil