Till innehållet
Meny

Välj en surfplatta.

Serier, film och familjehäng.

Vi har aldrig tittat så mycket på film och serier som vi gör nu. All världens underhållning är inte mer än några knapptryck bort. Många tittar i mobilen, andra i soffan framför en tv. Gemensamt är i alla fall att all världens underhållning för oss samman.

Att titta på ”linjär-tv” är snart ett minne blott. ”On demand” är det som gäller nu – och varför inte skapa de bästa förutsättningarna för det?

Utforska alla våra surfplattor ›

Varför välja en surfplatta?

Förutom film och serier, är en surfplatta ett bra komplement till mobilen för appar, spel och lärande. Hela familjen kan ha glädje av en extra skärm. Titta på Babblarna? Kolla en tutorial eller vlogg på YouTube? Varva ner med nyheter i sängen innan läggdags? Spela Minecraft och andra mobilspel i solstolen eller hemma på soffan.

Plattan med kidsen i centrum.

BIld på surfplattan Huawei MediaPad T5

BIld på surfplattan Huawei MediaPad T5

Med MediaPad T5 har Huawei satt barnen i fokus. En speciell ”barnhörna” har särskilt utformade appar med möjlighet att enkelt välja vilka appar barnen ska få använda och hur länge. Skärmtid på dina villkor!

Utöver barnhörnan finns teknik som minskar det blå ljuset från skärmen vilket kan ta bort lite av ansträngningen för ögat, kraftfull processor som klarar spel och två högtalare för omslutande ljud.

Köp Huawei MediaPad T5

Familjens digitala anslagstavla.

Bild på surfplattan Samsung Galaxy Tab A 2019

Bild på surfplattan Samsung Galaxy Tab A 2019

Med Galaxy Tab A 2019 får hela familjen en egen profil eller ”eget skrivbord” som det hette för i tiden (😂), Det gör det möjligt att ha egna appar och inställningar samt låsa sånt som exempelvis inte barnen ska få använda.

Samsung är kända för sina skärmar, och denna surfplatta är inget undantag. Stor, heltäckande skärm och fyra inbyggda högtalare.

Köp Samsung Tab A 2019

Allround-plattan.

Bild på surfplattan Apple iPad 7th gen (2019)

Bild på surfplattan Apple iPad 7th gen (2019)

Om du frågar oss är iPad den surfplatta som passar alla. Om du dessutom har en iPhone går de verkligen hand i hand. Med releasen av iPadOS har Apple i princip uppnått målet med att platta ska kunna ersätta den bärbara datorn.

Kraftfull, smart och enkel att komma igång med och använda.

Köp Apple iPad

Det finns mer.

Kolla gärna in alla våra surfplattor, läs mer och hitta den som passar dig bäst.

Hitta din nya surfplatta på tre.se

Läs mer

Så funkar familjeabonnemang hos Tre
Framtidens SIM-kort är här
Vad är WiFi? Vi förkalrar
Hur fungerar mobilt bredband?
Hur mycket surf drar en film?