Till innehållet
Meny

Lätt att gilla Xperia L4.

Vad är nytt med Sony Xperia L4? Jo, den här mobilen har en hel del coola funktioner som får även ickefrälsta Xperiapersoner att bli nyfikna. Här beskrivs de funktioner som imponerade mest. Läs mer om 21:9 skärmen, multitaskingfunktion och den fantastiska kameran. Och ja, den har den populära bokeh-effekten som gör att du kan ta proffsiga porträttbilder.

Är du redan sugen på att köpa Xperia L4? Finns nu från 199 kr/mån.

21:9 skärm

Sony Xperia L4 har nu som resten av Xperiafamiljen en 21:9 skärm. Kanske undrar du vad 21:9 betyder? Jo det ska vi förklara för dig. Med en 21:9 skärm kan du ta större bilder, se mer samtidigt som du skrollar mindre. 

Xperia L4s skärm gör att du kan se 10% mer jämfört med konkurrenter. Nu blir det ännu bättre upplevelse när du ska kolla på serie, streamingtjänster som Netflix passar sig nämligen perfekt i det här formatet. 

Multitasking

Det finns delade meningar om ifall det är bra och effektivt att multitaska. Om du är en person som gillar att göra flera saker samtidigt är det här mobilen för dig. Den stora skärmen gör att du kan ha flera fönster öppna samtidigt. Du kan titta på en film samtidigt som du skriver ett meddelande. De olika fönsterna kan du flytta runt på skärmen, placera så som det passar dig. 

Kamera

Sony Xperia L4 har tre kameror, en huvudkamera på 13 megapixel, en vidvinkelkamera på 5 megapixel och en djupsensor på 2 megapixel för bilder med artificiell oskärpa. Kameran på Xperia L4 gör att du kan ta riktigt konstnärliga foton. Den stora skärmen hjälper dig dessutom att få med ännu mera.

Så, har du blivit nyfiken på Xpera L4? Läs mer om den här underbara nyheten.

Läs mer