Till innehållet
Meny

Kis eller böna? Välkommen till oss söder om söder.

3Huset.

På 15 år har vi byggt vårt bolag, vårt nät och vår kultur. Nu har vi skapat ett hem som motsvarar det – ett fantastiskt huvudkontor som tillåter oss att fortsätta växa, som den bästa partnern för ett uppkopplat liv. Vill du hänga med oss hit?

I navet av Söderstaden står nu 3Huset klart. Anpassat efter våra behov och våra värderingar – att vi är engagerade, jobbar snabbt men rätt, tror på öppenhet och samarbete och att vi fortsätter att vara bäst på det vi gör. 14 300 kvm fördelade på 14 våningar – ett landmärke mitt i flödet in mot Stockholm.

Här möts du av rymd, rörelse och puls med aktivitetsbaserade arbetsplatser, café, restaurang, mötesytor, matsal, spelrum och gym. Uppe på taken finns två takterrasser, varav den ena med ute-gym och löparbana.

Vårt arbetssätt.

Your Way Of Working.

3Huset är byggt för att passa våra värderingar. 3Huset ger oss goda möjligheter att mötas, samverka och interagera. Vi vet att Öppenhet & Samarbete skapar goda förutsättningar för ständig utveckling och goda resultat. I 3Huset kommer det därför vara enkelt att Snabbt men Rätt samla de kollegor som du för stunden behöver samarbeta med.

Vi är alla olika individer och vi har olika behov. Det finns därför en stor mängd olika typer av arbetsplatser att välja mellan som bejakar olika behov såsom tystnad, möten, samtal & koncentration, allt för att vi alla ska kunna vara Bäst på det vi gör. För att kunna vara produktiva behöver vi må bra, det finns därför också utrymme både för rörelse, träning, fokus & reflektion vilket främjar hälsa och minskar stress.

Jobba med oss.

Vi letar ständigt efter härliga människor som kan hjälpa oss att utmana telekommarknaden. Är du den vi söker?

Kolla in alla lediga jobb