Till innehållet
Meny

WiFi-samtal.

Ingår i våra mobilabonnemang som stödjer 4G.

Vad är WiFi-samtal?

Ibland finns det platser dit täckningen inte riktigt når. Det kan vara källaren, tvättstugan eller på gymmet. Med WiFi-samtal igång kan du ringa och SMSa precis som vanligt på platser där du saknar mobiltäckning, men har tillgång till ett trådlöst nätverk. WiFi-samtal är lika enkelt att aktivera som att använda och ingår i våra mobilabonnemang som stödjer 4G. WiFi-samtal fungerar inom Sverige och i svenska WiFi-nät.

Slå på WiFi-samtal.

Tjänsten aktiveras automatiskt på ställen där mobiltäckningen inte är tillräcklig men du är uppkopplad mot ett trådlöst nätverk. Följ instruktionerna för hur du kommer igång med WiFi-samtal.

Kom igång

M

Mobiler med
WiFi-samtal.

WiFi-samtal ingår i alla våra abonnemang som stödjer 4G . Det enda du behöver är en mobil som stödjer funktionen.

Se om din mobil stöds

6

"Hallå? Hallååå!?"

Du har äntligen flyttat in i din sprillans nya lägenhet. Men när du ska ringa och dela med dig av din glädje finns ett problem: du har ingen inomhustäckning...

Läs mer i bloggen

F

Ring och surfa i 4G.

Nu kan du som har köpt en Samsung Galaxy S7 och S7 edge hos oss ringa och surfa i 4G. Ditt samtal kopplas upp snabbare och ljudkvaliteten på samtalet blir bättre när du ringer över 4G.

Läs mer om 4G-samtal

Så här fungerar det.

Ställ in din iPhone.

Se instruktionsvideon

Ställ in din Samsung.

Se instruktionsvideon

Ställ in din Sony.

Se instruktionsvideon

Ring från fler platser med WiFi-samtal.

Är du redan 3Kund eller vill bli kund hos oss? Teckna eller förnya ditt abonnemang med en mobil som stödjer WiFi-samtal så du kan ringa på platser i Sverige där du saknar täckning men har tillgång till ett trådlöst nätverk.

Mobiler med WiFi-samtal Vanliga frågor