Till innehållet
Meny

Förmåner.

Jobba på en av Sveriges och Europas bästa arbetsplatser. Vi på Tre vill att du ska kunna känna dig trygg i din anställning. Vi har kollektivavtal och ser till att du får tjänstepension avsatt varje månad. Du som anställd hos Tre har även friskvårdsbidrag som du kan använda för att förbättra din hälsa. Vilket du också kan göra i Tres egna gym.

På huvudkontoret har du en lunchrestaurang med förmånliga priser och du som jobbar ute i landet får rabatterad lunch via rikslunchen. Julafton eller Chanukka. Med vår mångfaldskalender väljer du själv dina röda dagar under året.

Jobbar du hårt vill vi att det ska båda synas och kännas. Alla våra medarbetare får prestationsbaserad bonus, vissa avdelningar har mål för kvartalsbonus och andra för årsbonus.

Balans och föräldraskap.

Det är viktigt för oss att du ska kunna balansera mellan familjelivet och arbetslivet. Därför ser vi till att alla som kan, ska kunna styra någorlunda över sina egna arbetstider. Vi ger alla föräldralediga som är fast anställda en föräldrarlön på 10% och ser till att träffas över en frukost mednas du är hemma med barnen.

Varje år annordnar vi också roliga aktiviteter för hela familjen, så som påsk- och halloweenpyssel. Det är många barn som kommer och hälsar på och vi har sett till att det finns något kul att göra på varje våningsplan, allt ifrån pingis till shuffleboard.

Tillbaka