Våra utmärkelser.

Åttonde plats i Europa.

Great Place To Work.

Vi har varit med i topplistan hos GPTW i flera år. Eftersom vi kom tvåa i den nationella tävlingen gick vi vidare till den europeiska tävlingen och kom då på åttonde plats.

Femte plats i Sverige.

Great Place To Work.

Vi kom för tredje året i rad topp fem i Sverige i GPTWs medarbetarundersökning. Resultatet baseras på vad våra egna medarbetare tycker om 3.

Sveriges bästa arbetsplats.

European Business Awards.

Vinnarna i European Business Awards röstas fram av allmänheten. Här ligger fokus på framgång, innovation och etik.

Karriärföretag 2017.

3s arbete inom mångfald och jämställdhetsfrågor, vår utbildningsakademi och chefsnätverket Womentor är några av anledningarna till att vi under 2016 blev utnämnda till Karriärföretag.

Branschbäst.

Varje år röstar Sveriges Young Professionals fram sina framtida drömarbetsgivare i landets största karriärundersökning KarriärBarometern. I år kom vi på första plats i telekombranschen.

Topp 50.

I undersökningen Sveriges Bästa Arbetsgivare betygsätter medarbetarna sina nuvarande arbetsgivare. Här kom vi på topp 50 i Sverige tack vare vår höga medarbetarnöjdhet.

Vi deltar i Womentor.

Det gör vi för att vi vill öka andelen kvinnor på chefsposition i IT-och telekombranschen. Att delta i Womentor kräver engagemang från företagsledningen då det är en viktig framgångsfaktor för att uppnå resultat.

p

p