Till innehållet
Meny

Årets festival
är hos dig.

Vi är stolta partners till
United We Stream STHLM.
24 timmar livesänd festival.

Dansa. Pausa. Dansa.

Den 6 juni arrangeras United We Stream STHLM. En livesänd festival som intar åtta platser under 24 vibrerande timmar. Från skogen till Södra Teatern. Initiativet syftar till att stötta aktörer och organisationer inom Stockholms nattliv.
Var med och stötta du också – köp en stödbiljett.


stötta_nu

Kolla in schemat.

Här kan du se allt som händer och när.

Se körschemat

Åtta platser -
24 timmar.

Coronapandemin har slagit hårt mot Stockholms nattliv. Nu måste vi tillsammans se till att det finns ett nattliv kvar när pandemin är över. På Sveriges nationaldag, den 6 juni, livesänds United We Stream Sthlm under 24 timmar från åtta olika platser i staden med fokus på livemusik, dj-sets och konst. Alla livesändningar visas gratis via United We Stream Stockholms plattformar, men du kan köpa stödbiljett för valfri summa via knappen ovan.

Kom i stämning
redan nu!

Vi har samlat en spellista med smakprov på några av alla medverkande artister. Och just det, hos Tre får du fri musikstreaming och kan lyssna på massor av musik att förbruka någon surf, men det visste du kanske redan.

Lyssna här!

Detta har vi hos oss på Tre.

Ny mobil?

Är det dags för en ny mobil och kunna ta del av hela festivalens livesändning? Då har du kommit rätt, vilken blir din nya favorit?

Hitta din nya mobil

3Skicka surf.

Behöver någon mer surf till festivalen? Med 3Skicka surf kan du skicka surf till nära och kära som också är kunder hos Tre.

Läs mer

Musikstreaming.

Hos Tre kan du streama musik utan att det påverkar din övriga surfmängd. Så Spotify listorna kan gå heta utan att ta på din surf.

Läs mer