Gå till innehållet
Två personer i trappan

Ta hjälp av ett proffs!

Dålig anslutning, WiFi som inte räcker hela vägen fram eller en svag signal är nu ett minne blott. Ta hjälp av en teknisk speciallist som löser allt det där åt dig!

Teknikhjälp i hemmet

TechBuddy hjälper dig som tycker att teknik är krångligt eller vill spara på tålamodet! Du beställer hem en tekniker som hjälper dig installera och komma igång med dina produkter.

Beställningen görs enkelt via deras hemsida. Ni kommer överens om en tid som kan vara under en veckodag, kväll eller helg. Du får en personlig tekniker som inte bara kan lösa dina teknikproblem, utan även kan hjälpa till med utbildning och vägledning. Alltid hemma hos dig!

När TechBuddy har slutfört sitt arbete kommer kostnaden hem via en faktura på posten som du betalar inom 14 dagar. Så var det klart och du kan nu njuta av dina uppkopplade produkter och ett enklare liv.

Ta hjälp av ett proffs!

Låt oss lösa dina problem åt dig! Boka ett proffs som kommer hem och hjälper dig med det där tekniska strulet. Våra proffsiga vänner från TechBuddy brukar få det mesta att funka.

Två personer tittar på en mobil. En av personerna visar den andra något på en mobiltelefon.

Kom igång

Få hjälp att komma igång med ditt nya bredband eller din TV-lösning.

  • Bredbandsrouter
  • Koppla upp ditt smarta hem
  • Hemmakontors-produkter
Person med jeans sitter med en surfplatta i knät och surfar på sitt bredband.

Optimera

Få hjälp att förbättra ditt uppkopplade hem.

  • Felsöka och kontrollera den trådlösa täckningen i alla rum
  • Installera mesh-nätverk för att få bra täckning
Man och barn sitter i köket och tittar på en surfplatta.

Skydda

Vill du ha extra internsäkerhet hemma? Det kan du också få hjälp med!

  • Sätta upp gästnätverk
  • Säkerhetskopiering av datorer och mobiler

Hur fungerar det?

1. Boka en tekniker

Beställ hem en tekniker som hjälper dig att installera och komma igång med dina produkter. Fyll enkelt i förmuläret och beskriv vad du behöver hjälp med.

2. Du blir kontaktad

En tekniker kontaktar dig oftast inom 48 timmar för att bestämma tid och plats.

3. Klart!

Teknikern kommer hem till dig och hjälper dig med det du behöver. TechBuddy har nämligen nöjd-kund-garanti! Och RUT-avdrag gäller också.

Vilka är TechBuddy?

TechBuddy är ett företag vi samarbetar med, de kan lösa problem som att installera ditt nya bredband, komma igång med din smart-TV, få bästa möjliga WiFi-hastighet eller annan teknikhjälp just du behöver! Från 499 kr/timme (efter RUT) så får du dina teknikproblem lösta!

TechBuddy hjälper dig med support och installation. De är specialister på: datorer, skrivare, nätverk, WiFi, streamingtjänster, tv- och digitalboxar samt smarta hem. Kontakta TechBuddy för prisuppgift för just ditt uppdrag. (Det finns vissa områden i Sverige som ligger utanför TechBuddys täckningsområde).