Gå till innehållet

Doro 8080

Doro 8080
Färg Svart

En senioranpassad smartphone som passar dig som vill ha en enkel mobil som har tillgång till internet och appar.

 • Tillgång till Google Play
 • Stöd för hörslinga
 • Trygghetsknapp
Läs mer om Doro 8080

Minne

3Företag inkl. 3Världen

Abonnemangsinformation

Om Doro 8080 och köpinformation

Doro 8080 är en enkel och senioranpassad Android-smartphone med kamera och tillgång till appar att ladda ner från Google Play. Det gör att den kan användas till mer än bara samtal och meddelanden, vilket är något som vi tror många associerar Doro med.

Passar dig om är ny till smarta mobiler och letar efter något enkelt och användbart.

Varför välja Doro 8080?

Doro 8080 har designats för att vara enkel och kraftfull, men framför allt för att klara de höga krav som idag ställs på smarta mobiler, med allt från appar till film och foto.

Även om Doro går in i en ny era med Doro 8080, fortsätter de senioranpassa sina mobiler. Förutom trygghetsknapp och stöd för hörapparat har Doro 8080 extra klart och tydligt ljud, lättläst skärm och text samt en lättanvänd kamera som du kan fota och filma med.

Ett utmärkt exempel på just enkelhet är den digitala guiden och assistenten Eva som bland annat dyker upp första gången du startar mobilen för att hjälpa dig ställa in mobilen precis som du vill ha den! Eva finns med i bakgrunden och organiserar de funktioner och appar som används mest.

Allt i Doro 8080 har utformats och finjusterats för att ge en så bra och enkel användarupplevelse som möjligt. Här får du det enkla från Doro, med det kraftfulla från Android.

My Doro Manager

Med My Doro Manager kan en familjemedlem hjälpa till att lägga till kontakter, skapa påminnelser och ändra inställningar för mobilen. Antingen via webben eller via sin egen mobil - utan att ha tillgång till Doro 8080.

Fem snabba med Doro 8080

 • Tydlig färgskärm på 5,7''
 • Enkel smartphone med fullt Android-stöd
 • Extra tydligt ljus och skärm
 • Trygghetsknapp/larmknapp
 • Kamera som kan filma och fota
Mått
156,7 x 73,6 x 8,7 mm
Vikt
175 g
Batteri
3200 mAh
Trådlös laddning
Nej
Snabbladdning
Nej
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
LED
Skärmstorlek
5,7 tum
Skärmupplösning
1440x720
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
5 MP
Bakre kamera
16 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) Single SIM (Nano)
Lagringsutrymme
32GB
Plats för minneskort
Ja, upp till 256GB
Bluetooth
Bluetooth 5.0
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G
Vattentålig
Nej
Hörlursuttag
3,5 mm
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Snapdragon 439
RAM
3 GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.

Nummerflytt

Om du beställt nummerflytt/portering startar den när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Det tar sedan 3-5 dagar att genomföra nummerflytten.

Översikt

 • Doro 8080
  Svart, 32GB
  120 kr/mån, i 24 månader
 • Abonnemang
  3Företag inkl. 3Världen*
  249 kr/mån, i 24 månader
  *24 månaders bindningstid
 • Fraktavgift
  0 kr
Doro 8080

Doro 8080

Svart, 32GB
3Företag inkl. 3Världen
369
kr/månad
i 24 månader
Minsta totalkostnad 8 856 kr
Priserna anges ex. moms.
Behövs hjälp? Ring 0735 300 630