Gå till innehållet

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G.

Färg: Mystic Bronze

Minne:

Du kommer bli tilldelad ett nytt nummer.

Ingår i abonnemanget

Internationella samtal 10 h/mån och 3000 SMS/mån
Samtal, SMS och MMS i Sverige ingår (ej betal- och satellitsamtal/SMS)

Privat eller företagskund?

Du är nu hos Tre Företag.

Handla som privatperson

Om Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G och köpinformation

Varför Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G?

Samsungs mest kraftfulla mobil för en maxad tillvaro.

Galaxy Note20 Ultra 5G* är Samsungs mest kraftfulla mobil hittills. Här finns kraften för tung och effektiv produktivitet. Och för massiv underhållning utan avbrott.

Kraften av arbete.

Galaxy Note20 Ultra 5G* är optimerad för att synkroniseras med PC. Appar på mobilen kan öppnas direkt från Windows desktop och anteckningar med S Pen synkas automatiskt till Microsoft Outlook, Office och OneNote. Med uppdaterade Samsung DeX kan du enkelt och trådlöst koppla din Note20 Ultra till en extern skärm och jobba på den precis som på din PC. Du kan styra dina presentationer och använda S Pen som pekare med Air Pointer. Med den uppgraderade S Pen antecknar du med äkta penn-känsla, och dina anteckningar justeras till läsbarhet och synkas automatiskt med Microsoft OneNote.

Kraften för underhållning.

Med Galaxy Note20 Ultra 5G kan du spela utan speldator och spelkonsol. Här får du Xbox Game Pass som ligger i molnet och det har upp emot hundra spel välja mellan. Du kan koppla till en extern kontroll och utnyttja 5G-nätet och WiFi6 där det finns. Den dynamiska 120 Hz skärmuppdateringen anpassas automatiskt efter vad som behöver uppdateras i bilden, det ger mindre strömförbrukning och längre speltid. Äkta gaming-känsla med minimalt lagg. Kameran med 108 MP och Laser Autofokus ger dig detaljerna blixtsnabbt och extremt skarpt. Och du skapar lätt egna proffsvideor med 8K och Pro-grade Video: Skapa dramatik genom att zooma medan du filmar. Få renare ljudupptagning genom att använda mikrofonen i dina trådlösa hörlurar. På så vis fångar du exakt det ljud och de ljudeffekter du vill ha när du filmar, praktiskt även vid intervjuer.

*5G Ready betyder att mobilen är förberedd att stödja 5G-nätverk. Läs mer om framtida tillgänglighet till 5G-tjänster hos Tre. Samtliga modeller i Galaxy S20-serien är kompatibla med 3G och 4G-nätverk.

Mått
77.2 x 164.8 x 8.1 mm
Trådlös laddning
Nej
Snabbladdning
Nej
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmstorlek
6.9″
Skärmupplösning
3088x1440
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
10 MP
Bakre kamera
12 + 108 + 12 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4FF, 2) 4FF or eSIM
Lagringsutrymme
512 GB
Plats för minneskort
Ja: Upp till 1 TB
Bluetooth
Ja
NFC
Ja
4G
Ja
Hörlursuttag
Nej
WiFi-samtal
Ja
Processor
Samsung S.LSI Exynos 990
RAM
12 GB

Leverans och retur.

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning.

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer.

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.

Nummerflytt

Om du beställt nummerflytt/portering startar den när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Det tar sedan 3-5 dagar att genomföra nummerflytten.

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G
Mystic Bronze, 256GB
450 kr/mån, i 24 månader
Abonnemang
3Företag inkl. 3Världen
249 kr/mån, i 24 månader
Fraktavgift
0 kr

Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G

Mystic Bronze, 256GB
3Företag inkl. 3Världen
699
kr/mån
i 24 månader
Minsta totalkostnad 16,776 kr
Priserna anges ex. moms.
Behövs hjälp? Ring 0735 300 630