Gå till innehållet
Lanseringserbjudande

Samsung Galaxy Z Flip6

Färg Blå
Lanseringserbjudande t o m 28 juli
 • Lanseringspris
 • Galaxy Buds3 Pro ingår (2392 kr ex moms)
 • Skal "Flipsuit Case" ingår (värde 439 kr ex moms)
Läs mer om Samsung Galaxy Z Flip6
 • Obegränsad surf i Sverige
 • Delbetala räntefritt
 • Fri frakt och leverans till ombud

Välj minne

Nytt eller befintligt abonnemang?

Vill du fortsätta med ditt befintliga Tre-abonnemang?Kontakta oss på 0735 300 630 så hjälper vi dig.

Välj abonnemang

Abonnemangsinformation

Ingår i dina val

 • Hörlurar och skal ingår!

  • Galaxy Buds3 Pro (värde 2393 kr ex moms) och skal "Flipsuit Case" (värde 439 kr ex moms) ingår när du köper en Galaxy Z Flip6.

  • Hörlurarna och skalet beställs i Members-appen på din nya mobil senast 25 augusti 2024.

Översikt

 • Samsung Galaxy Z Flip6410 kr/mån
  Blå, 256GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Obegränsad
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
 • Hörlurar och skal ingår!0 kr
Samsung Galaxy Z Flip6

Samsung Galaxy Z Flip6

Blå, 256GB
3Företag Obegränsad
709 kr/mån
659
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 15 816 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Samsung Galaxy Z Flip6 och köpinformation

5 fördelar

1: Galaxy AI

2: Innovation och design i ett

3: Både liten och stor

4: Tuffa materialval

5: Ännu tunnare än föregångaren

Galaxy AI

En ny era av mobiltelefoner är här, Galaxy AI ändrar bilden av vad en Samsung mobil kan göra och förändrar hur vi skapar, connectar och kommunicerar. En nyhet som inte bara förändrar din vardag utan tar dig in i en ny era, så du kan uppleva vad framtiden har att erbjuda

Med AI-funktionen FlexZoom får du ut ännu mer av dina bilder och videos. Den identifierar och förstår både människor och objekt i motivet och justerar automatiskt zoomen för att du ska kunna ta den bästa bilden.

Innovation och design i ett

Nu behöver du inte längre kompromissa! Med nya Samsung Galaxy Z Flip6 får du snygg design, kraftfullt batteri och innovativa funktioner. Från avancerad AI-teknik som hjälper dig att ta den perfekta bilden till en design som gör dig till en stilikon.

Både liten och stor

Samsung Galaxy Z Flip6 är mobilen för dig som vill ha en stor skärm – som kan vikas ihop till en liten mobil. I hopfällt läge är den så liten att den enkelt ryms även i små fickor. Samtidigt får du i öppet läge en inre skärm på 6,7ʺ – större än den på Galaxy S24 – där du kan djupdyka i allt innehåll du älskar.

Tuffa materialval

Samsung Galaxy Z Flip6 har skapats med riktigt tåliga material, inifrån och ut. Frontskärmen är gjord av Gorilla Glass Victus 2 och ramen av Armor Aluminium. Den inre, vikbara skärmen tål upp till 200 000 vikningar – dessutom ingår ett kostnadsfritt byte av skärmskydd, inom ett år från köp.

Ännu tunnare än föregångaren

Samsung Galaxy Z Flip6 har utvecklats för att kännas ännu smidigare än sin föregångare. Tack vare den nya zero gap hinge-tekniken får du en lika tunn upplevelse rakt igenom när du viker ihop mobilen: Den mäter endast 14,9 mm i hopfällt läge. Den inre skärmen har dessutom fått en ännu tunnare ram, för en mer uppslukande skärmkänsla.

Trådlös laddning
Nej
Omvänd trådlös laddning
Nej
Operativsystem
Anroid
Hörlursuttag
Nej

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.