Gå till innehållet

Sony Xperia 1 III

Färg Svart

Elegant, stilren och kraftfull mobil med bland annat tre kameror, djupsensor och kraftfullt batteri.

 • Avlång 4K OLED-skärm på 6,5''
 • Kraftfullt batteri på 4500 mAh
 • Trippelkamerasystem med djupsensor
Läs mer om Sony Xperia 1 III
Abonnemangsinformation

Översikt

 • Sony Xperia 1 III400 kr/mån
  Svart, 256GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag inkl. 3Världen
  Bindningstid 24 mån
Sony Xperia 1 III

Sony Xperia 1 III

Svart, 256GB
3Företag inkl. 3Världen
649
kr/månad
i 24 månader
Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 15 576 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Sony Xperia 1 III och köpinformation

Med Xperia 1 III bygger Sony vidare på erfarenheter från tidigare Xperia-mobiler, men flyttar fram gränserna ytterligare för vad en smartphone kan vara. Sony Xperia 1 III är för: fotografen, filmälskaren, biofantasten, ljudfantasen, spelfantasten och för den som letar efter maximal prestanda.

Vi tror att den som köper Xperia 1 III är på jakt efter en genomtänkt och välbyggd mobil med hög arbetsförmåga och fokus på nöje och underhållning.

Det som först och främst sticker ut är den avlånga 4K OLED-skärmen på 6,5'' som dessutom har HDR. Framsidan är dessutom förstärkt av Corning Gorilla Glass Victus.

Sony Xperia 1 III är utrustad med tre kameror: vidvinkel, ultravidvinkel och tele. Förutom tre kameror sitter bak även djupsensor (time-of-flight) som hjälper de övriga kamerorna.

I hjärtat av mobilen sitter det åttakärniga chippet "Snapdragon 888 5G" som tillsammans med 12 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme gör att allt från tunga film- och fotoappar, till spel och vardagsärenden flyter på utan några problem.

*5G Ready betyder att mobilen är förberedd att stödja 5G-nätverk. Läs mer om framtida tillgänglighet till 5G-tjänster hos Tre. Modellen är kompatibel med 3G och 4G-nätverk.

Mått
165 x 71 x 8,2 mm
Vikt
186 g
Batteri
4500 mAh
Trådlös laddning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
4K HDR OLED
Skärmstorlek
6,5 tum
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
8 MP
Bakre kamera
12 + 12 + 12 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4FF, 2) 4FF
Lagringsutrymme
256GB
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Bluetooth
Bluetooth 5.2
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Hörlursuttag
Nej
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G Mobile Platform
RAM
12 GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.