Gå till innehållet

Sony Xperia 10 IV

Färg Svart

Att ha Xperia 10 IV i ditt liv handlar om maximalt med nöje och minimalt med ansträngning.

 • Med 5G och kraftfullt batteri i lättviktsdesign
 • Vatten- och dammtålig
 • Trippelobjektivskamera
Läs mer om Sony Xperia 10 IV
Abonnemangsinformation

Översikt

 • Sony Xperia 10 IV150 kr/mån
  Svart, 128GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag inkl. 3Världen
  Bindningstid 24 mån
Sony Xperia 10 IV

Sony Xperia 10 IV

Svart, 128GB
3Företag inkl. 3Världen
399
kr/månad
i 24 månader
Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 9 576 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Sony Xperia 10 IV och köpinformation

Att ha Xperia 10 IV i ditt liv handlar om maximalt med nöje och minimalt med ansträngning. Med sin handanpassade och kompakta design är det världens lättaste smartphone med 5G och ett 5000 mAh-batteri. Ta med den till stranden, löpturen eller äventyret! Med sin lätta design är den enkel att ta med, och eftersom den är skyddad av det starkaste Gorillaâ glaset samt vatten- och dammtålig kan du använda den var du vill.

Med sin trippelobjektivskamera har det aldrig varit enklare att ta knivskarpa bilder eller filma, även i svagt ljus. De tre objektiven bjuder på 16 mm ultravidvinkel, 27 mm vidvinkel och 54 mm telefoto vilket gör det superenkelt att bredda din portfolio.

Med den 21:9 breda OLED-skärmen återges dina bilder med levande färger och djupa svarta nyanser. Sonys expertis inom skärmteknik gör att du får en ljusare skärm optimerad för att återge dina livfulla foton.

Xperia 10 IV är gjord för att ta dig så nära verkligheten det bara går. Uppgradera din ljudkvalité med både High-Resolution Audio och DSEE Ultimate som med hjälp av AI återger instrumenten från i sin renaste form.

Mått
153 x 67 x 8,3 mm
Vikt
161 g
Batteri
5000 mAh
Trådlös laddning
Nej
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
FHD+ OLED
Skärmstorlek
6 tum
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
8 MP
Bakre kamera
12 + 8 + 8 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4FF, 2) 4FF/eSIM
Lagringsutrymme
128GB
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Bluetooth
Bluetooth 5.1
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Hörlursuttag
3,5 mm
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Snapdragon® 695 5G Mobile Platform *5
RAM
6 GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.