Gå till innehållet

Sony Xperia 5 IV

Färg Svart
Spara pengar när du återvinner

Få rabatt på abonnemanget när du lämnar in din gamla mobil. Se hur mycket rabatt du kan få

 • Proffsig kamera med tre objektiv
 • Kraftfullt batteri och kompakt design
 • Snabb 6,1" skärm med grym tittarupplevelse
Läs mer om Sony Xperia 5 IV
Abonnemangsinformation

Översikt

 • Sony Xperia 5 IV340 kr/mån
  Svart, 128GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Bas
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
Sony Xperia 5 IV

Sony Xperia 5 IV

Svart, 128GB
3Företag Bas
639 kr/mån
589
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 14 136 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Sony Xperia 5 IV och köpinformation

Xperia 5 IV har all kraft och prestanda du behöver för vardaglig kreativitet, från bildbehandling till visning till delning i en hållbar, kompakt design.

Fånga ögonblick som en kreatör

Med Sonys banbrytande teknik från de senaste prisbelönta fullformatskamerorna gör Xperia 5 IV det enkelt att ta exceptionella foton och videor och aldrig missa ett spännande ögonblick i vardagen.

Kameran behåller fokus även när motivet rör sig och kan spela in slow motion-klipp i upp till 5x. Den nya främre kameran har en större sensor och en större pixelhöjd än den tidigare modellen, vilket garanterar ännu bättre selfies i svagt ljus och låter dig spela in videoselfies i 4K HDR.

Upplev en uppslukande tittarupplevelse

Xperia 5 IV drar nytta av Sonys filmexpertis för att leverera en exceptionell tittarupplevelse. Utrustad med Sonys ljusaste FHD + HDR OLED-skärm i 6'1" och 120Hz uppdateringsfrekvens får du uppleva innehåll på en helt ny nivå.

Ljud utvecklat i samarbete med Sony Music Entertainment

Xperia 5 IV kombinerar en autentisk lyssningsupplevelse med högkvalitativ musikinspelning, inställd i samarbete med Sony Music Entertainment. Med högupplöst ljud kan du höra musik som återger hela ljudutbudet, med dynamik och detaljer precis som artisterna tänkt sig, genom 3,5 mm ljuduttag eller till och med trådlöst.

Kompakt men ändå kraftfull, som stöder kreativitet hela dagen

Xperia 5 IV är utrustad med ett kraftfullt 5 000 mAh batteri som håller länge. Och skulle du behöva en boost kan du snabbladda upp till 50% på bara 30 minuter.

Mått
156 x 67 x 8,2 mm
Vikt
172 g
Batteri
5000 mAh
Trådlös laddning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
FHD+ HDR OLED (2520 x 1080)
Skärmstorlek
6,1 tum
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
12 MP
Bakre kamera
12 + 12 + 12 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4FF, 2) eSIM
Lagringsutrymme
128GB
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Vattentålig
IP68
Hörlursuttag
Nej
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm)
RAM
8.0GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.