Gå till innehållet

Xiaomi 12 Pro 5G

Färg Grå

Stor skärm, snabb prestanda, kraftfullt batteri som laddar fullt på bara några minuter, och trippelkamera som verkligen sticker ut.

Läs mer om Xiaomi 12 Pro 5G
Abonnemangsinformation

Översikt

  • Xiaomi 12 Pro 5G350 kr/mån
    Grå, 256GB
    i 24 mån
  • Abonnemang249 kr/mån
    3Företag inkl. 3Världen
    Bindningstid 24 mån
Xiaomi 12 Pro 5G

Xiaomi 12 Pro 5G

Grå, 256GB
3Företag inkl. 3Världen
599
kr/månad
i 24 månader
Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 14 376 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Xiaomi 12 Pro 5G och köpinformation

”Master even scene” säger Xiaomi själva, det är verkligen Xiaomis flaggskepp med en kamera utöver det vanliga. Med Xiaomi 12 Pro kan du ta ditt intresse för foto och film till en helt ny nivå. Med en trippelkamera bestående av 50MP vidvinkel, 50MP ultravidvinkel samt 50MP telephotokamera har den allt du kan önska av en kamera. Såklart har den också en 32MP selfikamera. Alla kameror använder Xiaomis avancerade AI för att ta bästa bild och film i ögonblicket. Till exempel med Ultra Night Video-läget kan du nu även filma i mörker med riktigt bra kvalitet.

Ultravidvinkel-kameran ger dig ett brett synfält, makrokameran ger dig möjlighet att ta otroligt detaljerade närbilder och fota med bokeh-effekt (blurrig bakgrund). Med hjälp av avancerad AI-teknik plockas oidentifierade objekt i bakgrunden som förstör bilden bort.

Filma i 8K med specialeffekter som time freeze, magic zoom, slow shutter, night time-lapse, freeze frame video och parallel world.

Med Xiaomi 12 Pro behöver du inte oroa dig för mörker, eftersom night mode gör att du kan ta bra bilder även i mörker.

När det kommer till batteriet har Xiaomi 12 Pro stöd för supersnabbladdning. Ladda från 0-100% på bara 42 minuter! Du kan även snabbladda trådlöst samt ladda andra produkter som stödjer trådlös laddning på baksidan av mobilen (omvänd trådlös laddning)

Den stora heltäckande AMOLED skärmen på 6.73” levererar film och mobilspel på hög nivå och tillsammans med det dubbla högtalarsystemet från Harman Kardon blir upplevelsen något utöver det vanliga. För extra tålighet är skärmen skyddad med senaste Gorilla Glass Victus.

Xiaomi 12 Pro kommer med Android 12 och har tillgång till Google Play.

Redo för 5G

Koppla upp dig mot 5G i de delar av Sverige där vi har aktiverat vår 5G-uppkoppling. Läs mer om framtida tillgänglighet till 5G-tjänster hos Tre. Xiaomi Mi 12 Pro är kompatibel med 3G och 4G-nätverk.

Mått
163,6 x 74,6 x 8,16 mm
Vikt
205 g
Batteri
4600 mAh
Trådlös laddning
Ja
Snabbladdning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
AMOLED
Skärmstorlek
6,73 tum
Skärmupplösning
3200x1440
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
32 MP
Bakre kamera
50 + 50 + 50 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4ff, 2) 4ff
Lagringsutrymme
256GB
Plats för minneskort
Nej
Bluetooth
Bluetooth 5.2
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Vattentålig
Nej
Hörlursuttag
Nej
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Snapdragon 8 Gen 1
RAM
12 GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.