Gå till innehållet

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11

Stor skärm, kraftfullt batteri, snabb prestanda och trippelkamera. Kommer med Android 11 och fullt stöd för appar och spel via Google Play.

 • Heltäckande 120 Hz-skärm
 • Supersnabbladdning
 • Snapdragon 888-chippet
Läs mer om Xiaomi Mi 11

Färg Grå

Minne

3Företag inkl. 3Världen

Abonnemangsinformation

Privat eller företagskund?

Du är nu hos Tre Företag.

Handla som privatperson

Om Xiaomi Mi 11 och köpinformation

Med Xiaomi Mi 11 kan du ta ditt intresse för foto och film till en helt ny nivå. Mobilen är utrustad med tre kameralinser + selfiekameran: 108 MP vidvinkel, 13 MP ultravidvinkel, 5 MP makro och 20 MP selfiekamera med nightmode.

Ultravidvinkel-kameran ger dig ett synfält på hela 123 grader, makrokameran ger dig möjlighet att ta otroligt detaljerade närbilder och fota med bokeh-effekt (blurrig bakgrund). Med hjälp av avancerad AI-teknik plockas oidentifierade objekt i bakgrunden som förstör bilden bort.

Filma i 8K med specialeffekter som time freeze, magic zoom, slow shutter, night time-lapse, freeze frame video och parallel world.

Med Xiaomi Mi 11 behöver du inte oroa dig för mörker, eftersom night mode gör att du kan ta bra bilder även i mörker.

När det kommer till batteriet har Mi 11 stöd för supersnabbladdning. Ladda från 0-100% på endast 45 minuter! Du kan även snabbladda trådlöst samt ladda andra produkter som stödjer trådlös laddning på baksidan av mobilen (omvänd trådlös laddning).

Den stora heltäckande AMOLED skärmen på 6,8” levererar film och mobilspel på hög nivå och tillsammans med det dubbla högtalarsystemet från Harman Kardon blir upplevelsen något utöver det vanliga. För extra tålighet är skärmen skyddad med senaste Gorilla Glass Victus.

Xiaomi Mi 11 kommer med Android 11 och har tillgång till Google Play.

Redo för 5G.

Koppla upp dig mot 5G i de delar av Sverige där vi har aktiverat vår 5G-uppkoppling. Läs mer om framtida tillgänglighet till 5G-tjänster hos Tre. Xiaomi Mi 11 är kompatibel med 3G och 4G-nätverk.

Mått
164,3 x 74,6 x 8,06 mm
Vikt
196 g
Batteri
4,6 mAh
Trådlös laddning
Ja
Snabbladdning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Ja
Skärmtyp
120Hz AMOLED
Skärmstorlek
6,81 tum
Skärmupplösning
3200x1440
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
20 MP
Bakre kamera
108 + 13 + 5 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4ff, 2) 4ff
Lagringsutrymme
256GB
Plats för minneskort
Nej
Bluetooth
Bluetooth 5.2
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Vattentålig
Nej
Hörlursuttag
Nej
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Qualcomm Snapdragon 888
RAM
8 GB

Leverans och retur.

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning.

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer.

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.

Nummerflytt

Om du beställt nummerflytt/portering startar den när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Det tar sedan 3-5 dagar att genomföra nummerflytten.

 • Xiaomi Mi 11
  Grå, 256GB
  250 kr/mån, i 24 månader
 • Abonnemang
  3Företag inkl. 3Världen*
  249 kr/mån, i 24 månader
  *24 månaders bindningstid
 • Fraktavgift
  0 kr
 • Xiaomi Mi 11

  Xiaomi Mi 11

  Grå, 256GB
  3Företag inkl. 3Världen
  499
  kr/månad
  i 24 månader
  Minsta totalkostnad 11 976 kr
  Priserna anges ex. moms.
  Behövs hjälp? Ring 0735 300 630