Gå till innehållet

Xiaomi Mi 11 Lite

Xiaomi Mi 11 Lite

Prisvärd mobil med bra skärm, 5G kompatibel och en vass kamera gör denna mobil till en riktig utmanare.

 • Liten och tunn
 • Kraftfullt batteri som kan snabbladdas
 • Snapdragon 780G
Läs mer om Xiaomi Mi 11 Lite

Färg Svart

Minne

3Företag inkl. 3Världen

Abonnemangsinformation

Privat eller företagskund?

Du är nu hos Tre Företag.

Handla som privatperson

Om Xiaomi Mi 11 Lite och köpinformation

Med Xiaomi Mi 11 Lite får du en snygg, lätt och ovanligt tunn mobil. Den har en överraskande bra kamera som hjälper dig att ta fantastiska bilder. För en rimlig peng får du en bra skärm, 5G och en vass kamera. Här har du en riktig utmanare!

Den stora heltäckande AMOLED skärmen på 6.55” är vacker men samtidigt blixtsnabb. Skärmen är stor och ljusstark med en fin färgåtergivning och bra upplösning.

Xiaomi Mi 11 Lite har Snapdragon 780G, som ger mobilen 5G och prestanda som ärligt talat liknar de bästa i klassen. Det finns inte många situationer där den här mobilen känns långsam. Den blir inte heller varm vid hög belastning.

Batteriet har en lång och stabil driftstid, upp emot 20 timmar av aktivt användande. (Men vissa appar kan ta slut på krafterna snabbare.) Att använda mobilen från tidig morgon till sen kväll ska inte vara något problem. Och om du behöver ladda så kan du ta hjälp av snabbladdning. På bara 50 min har du ett fulladdat batteri igen.

Kameran har en hög upplösning på 64MP som ger riktigt skarpa och snygga bilder. Och för dig som gillar att ta selfies har du en selfiekamera på 20MP, med bra ljusinsläpp för mörka miljöer. För dig som gillar att fotografera kan du experimenterar runt med kamerappen som finns i mobilen. Testa olika funktioner som filter, extralägen och så vidare.

Mått
160,5 x 75,7 x 6,8 mm
Vikt
159 g
Batteri
4250 mAh
Trådlös laddning
Nej
Snabbladdning
Ja
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
AMOLED HD10+
Skärmstorlek
6,55 tum
Skärmupplösning
2400x1080
Operatörslåst
Nej
Främre kamera
20 MP
Bakre kamera
64 + 8 + 5 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4ff (nano), 2) 4ff (nano)
Lagringsutrymme
128GB
Plats för minneskort
Ja, upp till 512GB
Bluetooth
Bluetooth 5.2
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G, 5G
Hörlursuttag
Nej
WiFi-Samtal
Ja
Processor
Qualcomm Snapdragon 780G
RAM
6 GB
I förpackningen
- Type-C till 3.5 mm Headphone Adapter - SIM Eject Tool

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.

Nummerflytt

Om du beställt nummerflytt/portering startar den när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Det tar sedan 3-5 dagar att genomföra nummerflytten.

Översikt

 • Xiaomi Mi 11 Lite
  Svart, 128GB
  140 kr/mån, i 24 månader
 • Abonnemang
  3Företag inkl. 3Världen*
  249 kr/mån, i 24 månader
  *24 månaders bindningstid
 • Fraktavgift
  0 kr
 • Xiaomi Mi 11 Lite

  Xiaomi Mi 11 Lite

  Svart, 128GB
  3Företag inkl. 3Världen
  389
  kr/månad
  i 24 månader
  Minsta totalkostnad 9 336 kr
  Priserna anges ex. moms.
  Behövs hjälp? Ring 0735 300 630