Gå till innehållet

Xiaomi Redmi 12C

Färg Svart
Spara pengar när du återvinner

Få rabatt på abonnemanget när du lämnar in din gamla mobil. Se hur mycket rabatt du kan få

 • Fota med 50MP högupplöst kamera
 • Stor 6.71-tums HD+skärm
 • Kraftfull processor
Läs mer om Xiaomi Redmi 12C
Abonnemangsinformation

Översikt

 • Xiaomi Redmi 12C50 kr/mån
  Svart, 64GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Bas
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
Xiaomi Redmi 12C

Xiaomi Redmi 12C

Svart, 64GB
3Företag Bas
349 kr/mån
299
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 7 176 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Xiaomi Redmi 12C och köpinformation

Skarpa bilder - även i dåligt ljus

Redmi 12C är utrustad med en huvudkamera på 50 MP som erbjuder mer detaljer och bättre ljusinsläpps-förmåga, så att du kan spela in minnesvärda ögonblick i alla ljusförhållanden och aldrig missar något. Från att ta bilder i motljus till att fånga nattscener, de kraftfulla HDR- och nattlägesfunktionerna gör det möjligt att ta tydliga bilder även i utmanande ljusförhållanden.

Stor högupplöst skärm

Redmi 12C är utformad för att sticka ut från konkurrenterna med sin omfattande skärm och unika design. Redmi 12C har en stor HD+-skärm på 6,71 tum och ger dina favoritfilmer och spel liv. Den livfulla skärmen ger också en bättre upplevelse för din dagliga navigering och användning. Dessutom säkerställer enhetens läsläge att dina ögon skyddas, och är särskilt användbar när du sträckkollar på innehåll. Redmi 12C kommer i en unibody-konstruktion, med platta kanter och böjd baksida. Den snygga randiga och ribbade designen gör enheten mer igenkännbar och glidsäker samtidigt som den förbättrar den övergripande estetiken och greppkänslan.

Kraftfull processor

Redmi 12C drivs av MediaTek Helio G85-processorn och ger bästa prestanda i klassen och en smidig upplevelse vid spel, bildbehandling och daglig användning. Med exklusiv MIUI-optimering har Redmi 12C också genomgått omfattande tester för att säkerställa minimalt åldrande av mjukvaran och långsamhet, även efter 3 års användning.

Mått
168,76 x 76,41 x 8,77 mm
Vikt
192 g
Batteri
5000 mAh
Trådlös laddning
Nej
Omvänd trådlös laddning
Nej
Skärmtyp
Dot Drop display
Skärmstorlek
6,71 tum
Operatörslåst
Nej
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4FF, 2) 4FF
Lagringsutrymme
128GB
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Bluetooth
Bluetooth 5.1
NFC
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G
Hörlursuttag
3,5 mm
WiFi-Samtal
Ja
Processor
MediaTek Helio G85
RAM
6.0GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.