Gå till innehållet

Huawei B818

Huawei B818

Kraftfull kontors-router för surf i mobilnätet över 3G och 4G. Anslut trådlöst via WiFi eller med sladd så att du kan koppla upp alla dina enheter.

 • Plug and play
 • Styr routern via en app
 • Upp till 64 samtidiga användare
Läs mer om Huawei B818

Färg Vit

3Företag Bredband

 • Obegränsad surfmängd inom Sverige.
Abonnemangsinformation

Privat eller företagskund?

Du är nu hos Tre Företag.

Handla som privatperson

Om Huawei B818 och köpinformation

Huawei B818 är en kraftfull 4G-router med fokus på hastighet, stabilitet och täckning. Tack vare avancerad 4x4 MIMO-teknik förbättras täckningen med upp till 40% (jämfört med den äldre 2x2-tekniken).

Det gör också att upp till 64 användare kan surfa samtidigt - bra när ni är många i familjen och någon vill titta på strömmat medan en annan spela.

Med hjälp av appen "Huawei App" får du hjälp med vart du ska ställa routern för bästa täckning och hastighet. Huawei B818 är även säker så att du ska kunna känna dig trygg med att ingen obehörig tar sig in i ditt nätverk.

En mångsidig router som enligt oss tacklar det uppkopplade livet med bravur, oavsett om det innebär att jobba hemma med videochatt, titta på strömmat, spela online, lyssna på musik eller bara slösurfa.

I förpackningen
Förinstallerat SIM-kort och nätverkskabel
Nätverkstyp
3G, 4G
Samtidiga användare
64
Mått
225 x 103 x 103 mm
Vikt
614 g
SIM-kort
1) Nano-SIM
Förinstallerat SIM-kort
Ja
Wifi-version
802.11a/b/g/n/ac (WiFi 5)
Stöd för MIMO
Ja
Uttag för extern antenn (3G/4G/5G)
TS9
Uttag för extern antenn (WiFi)
Nej
LAN-portar (RJ45)
Ja, 1 st
WAN-port (RJ45)
Ja, 1 st
Router-adress (WebUI)
192.168.8.1

Leverans och retur.

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning.

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer.

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.

Nummerflytt

Om du beställt nummerflytt/portering startar den när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Det tar sedan 3-5 dagar att genomföra nummerflytten.

 • Huawei B818
  Vit
  0 kr/mån, i 24 månader
 • Abonnemang
  3Företag Bredband*
  249 kr/mån, i 24 månader
  *24 månaders bindningstid
 • Fraktavgift
  0 kr
 • Huawei B818

  Huawei B818

  Vit,
  3Företag Bredband
  249
  kr/månad
  i 24 månader
  Minsta totalkostnad 5 976 kr
  Priserna anges ex. moms.
  Behövs hjälp? Ring 0735 300 630