Gå till innehållet

Apple iPad

Apple iPad

Mångsidig surfplatta som kombinerar det enkla med det kraftfulla. Läs, lyssna, spela och lär. Med iPad suddas gränserna för vad en dator är ut.

 • Stor 10,2''-skärm
 • Kraftfull prestanda för spel och appar
 • Lås upp med Touch ID
Läs mer om Apple iPad

Färg Rymdgrå

Minne

3Företag Bredband 15GB

Abonnemangsinformation

Privat eller företagskund?

Du är nu hos Tre Företag.

Handla som privatperson

Om Apple iPad och köpinformation

Mångsidig surfplatta från Apple som imponerar med sin enkelhet. Oavsett om du vill läsa nyheter, arbeta, spela spel eller använda plattan till film och serier är iPad ett självklart val för många.

Retina-skärmen på 10,2’’ är både ljusstark, fingeravtryckstålig och kompatibel med första generationens Apple Pencil (ingår inte).

Tack varje det kraftfulla chippet A12 Bionic flyter spel och appar på samtidigt som surfande och multi-tasking går snabbt och smidigt.

Med hjälp av FaceTime-kameran kan du ringa videosamtal via WiFi eller mobilnätet. Touch ID gör plattan säker och samtidigt enkel att låsa upp med fingret. Stöd för eSIM.

Lagringsutrymme
32GB
Skärmstorlek
10,2 tum
Skärmupplösning
2160x1620
Skärmtyp
Retina
Batteri
8594 mAh
Mått
250,6 x 174,1 x 7,5 mm
Vikt
495 g
Snabbladdning
Nej
Främre kamera
1,2 MP
Bakre kamera
8 MP
Operativsystem
iPadOS
SIM-kort
1) Nano-SIM eller eSIM
Plats för minneskort
Nej
Wifi-version
802.11a/b/g/n/ac (WiFi 5)
Bluetooth
Bluetooth 4.2
NFC
Nej
GPS
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G
Vattentålig
Nej
USB-port
Lightning
Hörlursuttag
3,5 mm
Processor
A12 Bionic
RAM
3 GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.

Nummerflytt

Om du beställt nummerflytt/portering startar den när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Det tar sedan 3-5 dagar att genomföra nummerflytten.

Översikt

 • Apple iPad
  Rymdgrå, 32GB
  170 kr/mån, i 24 månader
 • Abonnemang
  3Företag Bredband 15GB*
  149 kr/mån, i 24 månader
  *24 månaders bindningstid
 • Fraktavgift
  0 kr
 • Apple iPad

  Apple iPad

  Rymdgrå, 32GB
  3Företag Bredband 15GB
  319
  kr/månad
  i 24 månader
  Minsta totalkostnad 7 656 kr
  Priserna anges ex. moms.
  Behövs hjälp? Ring 0735 300 630