Gå till innehållet

Apple iPad Air 4

Apple iPad Air 4

Bärbar, kraftfull, allsidig och enkel att använda. Gå bortom vardagsanvändande tack vare det snabba A14 Bionic-chippet.

 • Stor 10,9''-skärm med smala kanter
 • Touch ID integrerat i ramen
 • Det snabba A14 Bionic-chippet
Läs mer om Apple iPad Air 4

Färg Roséguld

Minne

3Företag Bredband 15GB

Abonnemangsinformation

Privat eller företagskund?

Du är nu hos Tre Företag.

Handla som privatperson

Om Apple iPad Air 4 och köpinformation

Kraftfull och kompetent surfplatta för den som letar efter ”det lilla extra”. Tack vare A14 Bionic-chippet presterar iPad Air 4 på toppnivå i allt från krävande spel och appar till videoredigering i 4K.

Med stöd för Apple Pencil (andra generationen), Smart Keyboard och Folio Magic Keyboard (ingår inte, säljs separat) blir iPad Air 4 en riktig arbetshäst – om du nu skulle vilja det! För dig som hellre ägnar dig och underhållning erbjuder stereohögtalarna ett rikt och fylligt ljud vid film- eller serie-maraton.

Liquid Retina-skärmen på 10,9’’ är heltäckande och kanterna runtom smala. Skärmen är dessutom antireflexbehandlad för att minska ner på oönskade skuggbilder. Touch ID är integrerat i ramen och tar inte längre plats på framsidan som med andra iPad-modeller som också använder upplåsning med fingret.

Med stöd för både 3G, 4G och WiFi är du alltid uppkopplad och eftersom iPad Air 4 bara väger 460 gram är den lätt att ta med!

Lagringsutrymme
64GB
Skärmstorlek
10,9 tum
Skärmtyp
Liquid Retina-skärm
Batteri
7606 mAh
Mått
247,6 x 178,5 x 6,1 mm
Vikt
460 g
Snabbladdning
Nej
Främre kamera
7 MP
Bakre kamera
12 MP
Operativsystem
iPadOS
SIM-kort
1) Nano-SIM eller eSIM
Plats för minneskort
Nej
Wifi-version
802.11a/b/g/n/ac/ax (WiFi 6)
Bluetooth
Bluetooth 5.0
NFC
Nej
GPS
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G
Vattentålig
Nej
USB-port
Lightning
Hörlursuttag
Nej
Processor
A14 Bionic
RAM
4 GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.

Nummerflytt

Om du beställt nummerflytt/portering startar den när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Det tar sedan 3-5 dagar att genomföra nummerflytten.

Översikt

 • Apple iPad Air 4
  Roséguld, 64GB
  250 kr/mån, i 24 månader
 • Abonnemang
  3Företag Bredband 15GB*
  149 kr/mån, i 24 månader
  *24 månaders bindningstid
 • Fraktavgift
  0 kr
 • Apple iPad Air 4

  Apple iPad Air 4

  Roséguld, 64GB
  3Företag Bredband 15GB
  399
  kr/månad
  i 24 månader
  Minsta totalkostnad 9 576 kr
  Priserna anges ex. moms.
  Behövs hjälp? Ring 0735 300 630