Gå till innehållet

Samsung Galaxy Tab A7

Samsung Galaxy Tab A7

En surfplatta som passar både stora och små. Njut av film och serier eller använd den för att spela spel eller läsa nyheter.

 • Högupplöst 10,4''-skärm
 • Android och Google Play
 • Barnläge
Läs mer om Samsung Galaxy Tab A7

Färg Grå

Minne

3Företag Bredband 15GB

Abonnemangsinformation

Privat eller företagskund?

Du är nu hos Tre Företag.

Handla som privatperson

Om Samsung Galaxy Tab A7 och köpinformation

Galaxy Tab A7 från Samsung är en surfplatta för både stora och små. Njut av film och serier, eller använd den för att spela spel eller läsa nyheter.

Den högupplösta skärmen på 10,4'' i kombination med den tunna och slimmade designen på endast sju millimeter gör den enkel att hålla i och använda.

Den åttakärniga Snapdragon 662-processorn i kombination med 3 GB RAM och ett kraftfullt batteri som kan snabbladdas kan du hålla igång länge. Galaxy Tab A7 använder Android som operativsystem, vilket gör det möjligt att ladda hem appar via Google Play.

Ett stort plus, enligt oss, är barnläget: Samsung Kids - en tjänst med kurerade och säkra appar från Samsung speciellt riktade för barn. Barn-läget gör det också möjligt att skilja och avgränsa filer som barnet inte ska få komma åt.

Förutom allt detta skyddas Galaxy Tab A7 av säkerhetssystemet Samsung Knox. En kombination av hård- och mjukvaruskydd.

Lagringsutrymme
32GB
Skärmstorlek
10,4 tum
Skärmupplösning
2000x1200
Skärmtyp
LCD
Batteri
7040 mAh
Mått
247,6 x 157,4 x 7 mm
Vikt
477 g
Snabbladdning
Nej
Främre kamera
5 MP
Bakre kamera
8 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) Nano-SIM
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Wifi-version
802.11a/b/g/n/ac (WiFi 5)
Bluetooth
Bluetooth 5.0
NFC
Nej
GPS
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G
Vattentålig
Nej
USB-port
Type-C
Hörlursuttag
3,5 mm
Processor
Snapdragon 662
RAM
3 GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.

Nummerflytt

Om du beställt nummerflytt/portering startar den när du sätter i SIM-kortet och börjar använda abonnemanget. Det tar sedan 3-5 dagar att genomföra nummerflytten.

Översikt

 • Samsung Galaxy Tab A7
  Grå, 32GB
  100 kr/mån, i 24 månader
 • Abonnemang
  3Företag Bredband 15GB*
  149 kr/mån, i 24 månader
  *24 månaders bindningstid
 • Fraktavgift
  0 kr
 • Samsung Galaxy Tab A7

  Samsung Galaxy Tab A7

  Grå, 32GB
  3Företag Bredband 15GB
  249
  kr/månad
  i 24 månader
  Minsta totalkostnad 5 976 kr
  Priserna anges ex. moms.
  Behövs hjälp? Ring 0735 300 630