Gå till innehållet

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Färg Grå

Med Galaxy Tab A7 Lite får du både stil och bekvämlighet i ett. Perfekt på jobbet var du än befinner dig, ner i väskan utan att knappt känna någon tyngd.

 • Högupplöst 8,7''-skärm
 • Android och Google Play
 • Liten och lätt
Läs mer om Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Minne

 • 15 GB surf/mån i Sverige och EU
Abonnemangsinformation

Om Samsung Galaxy Tab A7 Lite och köpinformation

Med Galaxy Tab A7 Lite får du både stil och bekvämlighet i ett. Perfekt på jobbet var du än befinner dig, ner i väskan utan att knappt känna någon tyngd.

Den högupplösta skärmen på 8.7'' i kombination med den tunna och slimmade designen på endast 8 millimeter gör den enkel att hålla i och använda.

Octa-core prosessorn i kombination med 3 GB RAM och ett kraftfullt batteri som kan snabbladdas kan du hålla igång länge. Galaxy Tab A7 använder Android som operativsystem, vilket gör det möjligt att ladda hem appar via Google Play.

Förutom allt detta skyddas Galaxy Tab A7 Lite av säkerhetssystemet Samsung Knox. En kombination av hård- och mjukvaruskydd.

Skärmstorlek
8,7 tum
Skärmupplösning
800x1340
Skärmtyp
TFT
Batteri
5100 mAh
Mått
212,5 x 124,7 x 8 mm
Vikt
371 g
Främre kamera
2 MP
Bakre kamera
8 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) 4ff (nano)
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Wifi-version
802.11a/b/g/n/ac (WiFi 5)
Bluetooth
Bluetooth 5.0
NFC
Ja
GPS
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G
Vattentålig
Nej
USB-port
Type-C
Hörlursuttag
3,5 mm
Processor
Mediatek MT8768T Helio P22T

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.

Översikt

 • Samsung Galaxy Tab A7 Lite70 kr/mån
  Grå, 32GB
  i 24 mån
 • Abonnemang149 kr/mån
  3Företag Bredband 15GB
  Bindningstid 24 mån
Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Grå, 32GB
3Företag Bredband 15GB
219
kr/månad
i 24 månader
Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 5 256 kr.
Behövs hjälp? Ring 0735 300 630
© 2022 Hi3G Access AB.
All rights reserved.
Ha en trevlig lördag!