Gå till innehållet

Samsung Galaxy Tab A8

Färg Grå

Optimerad för horisontellt läge blir alltifrån film, serier och spel mäktiga upplevelser. Med ny UniSOC T618 processor och uthålligt batteri är Galaxy Tab A8 gjord för att skapa mycket.

 • Stor 10,5" skärm
 • Ny UniSOC T618-processor
 • Quad speakers med Dolby Atmos
Läs mer om Samsung Galaxy Tab A8
 • Obegränsad surfmängd inom Sverige
 • 5G
Abonnemangsinformation

Översikt

 • Samsung Galaxy Tab A8100 kr/mån
  Grå, 32GB
  i 24 mån
 • Abonnemang249 kr/mån
  3Företag Bredband Max
  Månad 1-24 249 kr/månDärefter 299 kr/mån
  Bindningstid 24 mån
Samsung Galaxy Tab A8

Samsung Galaxy Tab A8

Grå, 32GB
3Företag Bredband Max
399 kr/mån
349
kr/mån

i 24 månader

Priserna anges ex. moms.
Minsta totalkostnad 8 376 kr.
Vill du prata med oss? Ring 0735 300 630

Om Samsung Galaxy Tab A8 och köpinformation

Galaxy Tab A8 från Samsung är en surfplatta för alla, stora som små. Optimerad för horisontellt läge blir alltifrån film, serier och spel mäktiga upplevelser på den stora högupplösta 10,5” skärmen. Med sin tunna och stilrena design är den enkel att hålla i och använda – var du en befinner dig.

Här finns styrka och snabbhet för att använda flera appar samtidigt och för att ta spelandet till en ny nivå. Med sin nya processor UniSOC T618 i kombination med 3 GB RAM och uthålliga batteri är Galaxy Tab A8 gjord för att skapa mycket, och kunna tittas på länge.

Det du gör synkas enkelt och sömlöst mellan dina andra Galaxy-enheter. Är du inte själv med att använda din tablet är barnläget, Samsung Kids, ett stort plus. Plattformen möjliggör för barnen att lära och leka med smarta och pedagogiska appar medan du är trygg med att de inte nås av olämpligt material eller kommer åt ditt innehåll.

Förutom allt detta skyddas Galaxy Tab A8 av säkerhetssystemet Samsung Knox. En kombination av hård- och mjukvaruskydd.

Lagringsutrymme
32GB
Skärmstorlek
10,5 tum
Skärmupplösning
1920x1200
Skärmtyp
WUXGA+ TFT
Batteri
7040 mAh
Mått
161,9 x 246,8 x 6,9 mm
Vikt
508 g
Snabbladdning
Ja
Främre kamera
5 MP
Bakre kamera
8 MP
Operativsystem
Android
SIM-kort
1) nano-SIM
Plats för minneskort
Ja, upp till 1TB
Wifi-version
802.11a/b/g/n/ac (WiFi 5)
Bluetooth
Bluetooth 5.0
NFC
Nej
GPS
Ja
Nätverkstyp
3G, 4G
USB-port
Type-C
Hörlursuttag
3,5 mm
Processor
UniSOC Tiger T618
RAM
3GB

Leverans och retur

När du som företagskund handlar på tre.se levereras din beställning kostnadsfritt till uthämtningsstället närmast företagsadressen (vi kan inte leverera till box-adresser). Inom 24 timmar från köp kan du följa din beställning genom att logga in med mobilt BankID eller e-post på Mitt3. Enskilda firmor har 14 dagars ångerrätt. Aktiebolag och övriga bolagsformer har inte någon ångerrätt. Skulle du som enskild firma ångra ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från det att du mottog varan.

För att ångra ditt köp ska du i första hand kontakta kundservice. Du kan även fylla i och skicka in följande blankett för ånger via e-post eller vanlig post.

Faktura och betalning

Du börjar betala först när du sätter i SIM-kortet i mobilen och börjar använda abonnemanget (dock senast efter 30 dagar). De dagar som då är kvar i månaden samt nästkommande månad hamnar på din första faktura.

Mitt3 kan du som enskild firma ansöka om autogiro. Du kan även välja att betala med e-faktura eller att få fakturan till Kivra.

Aktiebolag och övriga bolagsformer

Aktiebolag och övriga bolagsformer behöver följa stegen i "Hur anmäler jag autogiro?" på våra support-sidor för att ansöka om autogiro/e-faktura.